Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Ragú
- 30 gramů olivového oleje
- 1 stroužek česneku
- 50 gramů cibule, na plátky
- 50 gramů řapíkatého celeru, na kousky (2 cm)
- 50 gramů mrkve, na kousky (2 cm)
- 50 gramů cukety, na kousky (2 cm)
- 400 gramů rajčatové passaty
- 100 gramů vody
- 1 čajová lžička soli
- 5 lístků bazalky, plus navíc na ozdobu
Těstoviny
- 1000 gramů vody
- ½ čajové lžičky soli
- 320 gramů těstovin (např. penne)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 1713 kJ / 407 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 63 g
- Tuk
- 10 g
- Nasycený tuk
- 1 g
- Sodík
- 749 mg
Alternativní recepty
Špagety s batátovo-rajčatovou omáčkou
35min
Dýňová polévka s kokosovým mlékem a mozarellou
35min
Kuřecí kousky s paprikami a rýží
1h
Mrkvové bulky se skyrem
40min
Pečená zelenina s rajčatovou omáčkou
1 Std. 30 Min
Kešu ořechy a zelenina s omáčkou z arašídového másla a rýží
45 Min
Kari ze špičatého zelí
35min
Kari z mletého vepřového masa a brambor
50min
Krémová kuřecí polévka
45 Min
Masové kuličky v omáčce z batátů a kokosového mléka
1 Std. 5 Min
Gnocchi s kuřecím masem a špenátem
1h
Celozrnné špaldové housky
35min