Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 gramů plocholisté petrželky, pouze listy
- 1200 gramů vody
- 1 čajová lžička soli
- 2 bobkové listy, sušené
- 500 gramů kuřecích prsou, na kostky (2 x 2 cm)
- 500 gramů zeleninové směsi, mražené (s hráškem a karotkou)
- 50 gramů másla, na kousky
- 50 gramů hladké mouky
- 100 gramů smetany
-
1
kostka kuřecího bujónu
nebo 1 vrchovatá čajová lžička kuřecí dochucovací pasty, domácí - 1 čajová lžička sójové omáčky
- 1 čajová lžička worcesterské omáčky
- ¼ čajové lžičky pepře, černého, mletého
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 1745 kJ / 417 kcal
- Protein
- 37.1 g
- Sacharidy
- 21.4 g
- Tuk
- 19.9 g
- Vláknina
- 5.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Fusilli s kuřecími kousky, houbovou omáčkou a fazolkami
45min
Dušené hovězí s duchy z bramborové kaše
1h 30min
Kuřecí nudličky v rajčatové šťávě s bramborovými plátky
40min
Kuře s bramborami, hráškem a pomerančovo-sýrovou omáčkou
1 godz.
Kuřecí nudlová polévka se sýrovými knedlíčky
1 godz.
Vepřové maso na česneku se zeleninou a bramborami
1 godz.
Kuře v krémové hořčičné omáčce
40min
Krůtí prsa à la španělský ptáček
25min
Mleté hovězí maso s paprikou a bramborami
55min
Těstoviny s kuřecím masem a sušenými rajčaty
30min
Kuře se smetanovo-zeleninovou omáčkou
50min
Jemný segedínský guláš s knedlíkem
1 godz.