Zařízení & příslušenství
Kuře v krémové hořčičné omáčce
Příprava 10min.
Celkový 40min.
6 porcí
Suroviny
-
30 gramů olivového oleje
-
15 gramů hladká mouka
-
100 gramů cibule na kousky
-
200 gramů mrkve na kousky
-
2 stroužky česneku
-
2 polévkové lžíce dijonské hořčice
-
1 polévková lžíce čerstvého tymiánu plus na ozdobu
-
500 gramů brambor neoloupaných, na kostky (3 cm)
-
150 gramů vody
-
1 kuřecí bujón (pro 0,5 l vody), rozdrobený1 vrchovatá čajová lžička kuřecí dochucovací pasty
-
½ - 1 čajová lžička soli podle chuti
-
2 - 3 špetky čerstvě umletého pepře podle chuti
-
800 gramů kuřecích prsou bez kůže, na kostky (4 cm)
-
100 gramů smetany, min. 30 % tuku
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
35 g
Kalorie
1419 kJ /
340 kcal
Tuk
12 g
Vláknina
2.7 g
Sacharidy
20 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Kuřecí menu
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Kuře se smetanovo-zeleninovou omáčkou
50min.
Krůtí sekaná s chorizem a bramborami
1hod. 5min.
Hořčičná vejce s vařenými bramborami
1hod. 5min.
Penne s kuřetem a sladkou BBQ omáčkou
40min.
Krůtí sekaná s chorizem a bramborami
1hod. 5min.
Citrónovo-bazalkové kuře z jednoho hrnce s ricottou
30min.
Kuřecí frikasé se zeleninovou směsí
45min.
Kuře s bramborami, hráškem a pomerančovo-sýrovou omáčkou
1hod.
Fusilli s kuřecími kousky, houbovou omáčkou a fazolkami
45min.
Špenátové řízky z trouby
40min.
Kuře s mrkví, paprikou a krémovou hořčicovou omáčkou
1hod. 10min.
Kuře s batáty a červenými fazolemi
45min.