Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 85 gramů kořenové petržele, na kousky (3 cm)
- 150 gramů mrkve, na kousky (3 cm)
- 45 gramů cibule, napůl
- 130 gramů červené papriky, bez jádřince, na čvrtky
- 15 gramů olivového oleje
- 300 gramů kuřecích prsou
- 1 čajová lžička soli
- 1 špetka mletého černého pepře
- 350 gramů smetany, min. 33 % tuku
- 450 gramů vody
-
2
čajové lžičky dochucovací pasty
nebo 1 kostka zeleninového bujónu (pro 0,5 l vody) - 2 snítky hladkolisté petržele, jen lístky
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 2103.7 kJ / 502.8 kcal
- Protein
- 19 g
- Sacharidy
- 10.5 g
- Tuk
- 43.5 g
- Nasycený tuk
- 22.7 g
- Vláknina
- 2.7 g
- Sodík
- 709.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Krevetová polévka s batáty
45min
Kukuřičná polévka s kuřecím masem
35min
Gnocchi s kuřecím masem a špenátem
1h
Vepřová panenka sous-vide s houbovou omáčkou
1h 50 min
Drožďové knedlíčky
30min
Masové kuličky v omáčce z batátů a kokosového mléka
1h 5min
Kuřecí frikasé s chřestem
1h
Guláš z vepřové panenky
40min
Sušenková bábovka s čokoládou (bez lepku)
35min
Horní kuřecí stehna pečená na zelí
1 Std. 10 Min
Kuřecí maso v kokosovém těstíčku
40min
Vepřové v mrkvi
2 Std.