Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 85 gramů kořenové petržele, na kousky (3 cm)
- 150 gramů mrkve, na kousky (3 cm)
- 45 gramů cibule, napůl
- 130 gramů červené papriky, bez jádřince, na čvrtky
- 15 gramů olivového oleje
- 300 gramů kuřecích prsou
- 1 čajová lžička soli
- 1 špetka mletého černého pepře
- 350 gramů smetany, min. 33 % tuku
- 450 gramů vody
-
2
čajové lžičky dochucovací pasty
nebo 1 kostka zeleninového bujónu (pro 0,5 l vody) - 2 snítky hladkolisté petržele, jen lístky
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 2103.7 kJ / 502.8 kcal
- Protein
- 19 g
- Sacharidy
- 10.5 g
- Tuk
- 43.5 g
- Nasycený tuk
- 22.7 g
- Vláknina
- 2.7 g
- Sodík
- 709.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Trhané vepřové maso
4 Std. 5 Min
Grilované kuře naplocho v pikantní marinádě s bramborami a koriandrovým dipem
4 Std. 30 Min
Sýrový věnec z plněných pizza kuliček
2 godz. 30 min
Velikonoční syrek
10 Std. 20 Min
Tropická kuřecí stehna s havajským toastem (Huli Huli Style)
3h 40min
Cuketovo-bramborová nádivka
1 Std. 5 Min
Batátový eintopf s klobásou a fazolemi
45min
Kukuřičná polévka s kuřecím masem
35 Min
Gnocchi s kuřecím masem a špenátem
1 Std.
Valašská kyselica
45min
Guláš z vepřové panenky
40min
Portugalský chléb (Pão de água)
3h 30min