Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g Lachsfilet, frisch, ohne Haut, in Scheiben (2-3 cm)
- 2 ½ TL Fleur de Sel
- 1650 g Wasser und mehr zum Abspülen und Abschrecken
- 10 g Nori-Blätter, in Stücken (ca. 5 cm)
- 30 g Zitronensaft
- 20 g Kaviar (schwarz)
- 50 g Himbeeren
- 50 g rote Johannisbeeren
- 10 g Sprossen
- 1 TL schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 890 kJ / 213 kcal
- Protein
- 18 g
- Sacharidy
- 8 g
- Tuk
- 12 g
- Nasycený tuk
- 2 g
- Vláknina
- 0.7 g
- Sodík
- 893 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rot gebeizter Lachs mit geschmortem Wintersalat und Orangen-Chutney
24h
Thai-Melonensuppe
4 godz.
Crème brûlée
2 godz. 30 min
Vitello Tonnato
48 Std.
Hummer Thermidore
35 menit
Maracuja-Crème-brûlée
4 godz.
Karamell-Parfait
7 Std.
Basilikumeis mit Erdbeercarpaccio und süßem Pesto
7h 50min
Lachs mit Wasabi-Sesamkruste und Gurkensalat
25min
Maronencremesuppe mit Jakobsmuscheln
50min
Pochierte Eier
30min
Mousse au Chocolat
3j