Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g Lachsfilet, frisch, ohne Haut, in Scheiben (2-3 cm)
- 2 ½ TL Fleur de Sel
- 1650 g Wasser und mehr zum Abspülen und Abschrecken
- 10 g Nori-Blätter, in Stücken (ca. 5 cm)
- 30 g Zitronensaft
- 20 g Kaviar (schwarz)
- 50 g Himbeeren
- 50 g rote Johannisbeeren
- 10 g Sprossen
- 1 TL schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 890 kJ / 213 kcal
- Protein
- 18 g
- Sacharidy
- 8 g
- Tuk
- 12 g
- Nasycený tuk
- 2 g
- Vláknina
- 0.7 g
- Sodík
- 893 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Hirschrücken mit Cranberry-Kompott, Pilz-Knödeln und Kürbis
2h 30min
Thai-Melonensuppe
4 Std.
Rosa Schokoladen-Kokos-Choux (Windbeutel)
3h 15min
Mafalde mit Ente und Kürbis
45 min
Mantecados (Spanisches Schmalzgebäck)
2h
Blumenkohl-Couscous-Bowl mit Ponzu-Thunfisch und Wasabi-Mayo
20 min
Jerked Chicken-Tacos mit Ananas-Rotkohl-Salat und Koriander-Minz-Sauce
12h 30min
Bananen-Kokos-Suppe mit Garnelen
40 min
Zabaglione mit Orangenlikör
15min
Zitronen-Basilikum-Eis
12 godz.
Rindertatar mit Kapern und Aioli
1h 25min
Pochierte Eier
30 min