Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g Fenchel, in feinen Streifen (2-3 mm)
- 30 g Orangensaft
- 20 g Orangenmarmelade
- 30 g Balsamico, hell
- ½ TL Senf
- ¾ TL Salz
- ¼ TL Chiliflocken
- 50 g Öl
- 1270 g Wasser
- 30 g Zitronensaft
- 600 g Jakobsmuscheln
- 20 g Butter
- ½ Vanilleschote, halbiert
- Salz zum Würzen
- Öl zum Braten
- 120 g Rucola, fein
- 2 Orangen, filetiert
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1439 kJ / 344 kcal
- Protein
- 19 g
- Sacharidy
- 23 g
- Tuk
- 19 g
- Vláknina
- 2.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gebratene Bachforelle mit Trüffel-Sahne-Püree
50min
Gebratene Jakobsmuscheln mit Passionsfrucht-Beurre-blanc und Gurkensalat
40 menit
Kalbsfilet sous-vide mit Apfel- und Kartoffelchips
5 Std.
Sous-vide-Kabeljau mit Rote-Bete-Zitronengras-Risotto
2 Std. 10 Min
Jakobsmuscheln auf Rucola-Orangen-Salat
1h 20 min
Skrei mit Muschelragout
1h 45 min
Lachstatar mit Orange und Apfel
2hod. 15min
Meerrettich-Lachs auf Rote-Bete-Carpaccio
1 godz.
Lammlachse mit Portwein-Rhabarber-Sauce
45 min
Entenbrust-Salat mit Balsamico-Blaubeer-Vinaigrette
1h 35 min
Rotwein-Ente mit Feigen
50min
Caesar Salad mit Pfeffer-Erdbeeren
40 menit