Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2100 g Wasser
- 30 g Zitronensaft
- 1 Entenbrust, mit Haut (ca. 400 g)
- ½ TL Chinesisches Fünf-Gewürze-Pulver
- 3 Prisen Salz
- 1 TL Honig
- 50 g Rotwein, trocken
- 50 g Blaubeerkonfitüre
- 1 EL Zucker
- 20 g Balsamico, dunkel
- 300 g junge Salatblätter der Saison, gemischt
- 100 g Croûtons
- 50 g Parmesan, gehobelt
- 40 g Cashewkerne, geröstet, ungesalzen
- 50 g rote Beeren, gemischt, frisch
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1986 kJ / 475 kcal
- Protein
- 21 g
- Sacharidy
- 29 g
- Tuk
- 31 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Jakobsmuscheln auf Rucola-Orangen-Salat
1 godz. 20 min
Rindercarpaccio mit Thunfisch-Limetten-Creme
9 Std.
Thai-Entenbrust mit Curry-Nudeln
1 godz. 30 min
Summer Rolls mit Spargel und Garnelen
50 min
Garnelen in "Café de Paris"- Butter
3h
Lachsschnitte mit Avocadocreme
20 min
Buttermilch-Lamm vom Grill mit Dattel-Gremolata
6u. 25min
Sous-vide-Rinderfilet mit Süßkartoffelpüree und Marsala-Sauce
2 godz. 20 min
Rinderfilets mit Kartoffelgratin und Senfbutter
1 godz. 10 min
Ente vom Drehspieß mit Orangensauce und Rotkrautsalat
3h
Ochsenbäckchen
5h
Rinderfilet mit Ofengemüse und Sauce Hollandaise
1 godz. 20 min