Kompatibilní verze
Pannacotta épinards, lait de coco et maquereau fumé
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 1 échalote
- 30 g de beurre
- 200 g d'épinards frais
- 400 g de lait de coco
- 100 g de crème liquide entière
- 2 pincées de sel
- 2 pincées de poivre 5 baies
- 50 g de parmesan râpé
- 150 g de maquereau fumé, émietté
- 1 c. à café de paprika
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1012.3 kJ / 244.6 kcal
- Protein
- 8.8 g
- Sacharidy
- 2.9 g
- Tuk
- 21.8 g
- Nasycený tuk
- 15.3 g
- Vláknina
- 1.1 g
- Sodík
- 342.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Verrine bicolore aux radis et fromage de chèvre
20 min
Terrine de saumon aux épinards
2h
Cheesecake aux radis
3 godz. 35 min
Mini-financiers chèvre et miel
35 Min
Pannacotta feta et coulis de poivron
2 godz. 40 min
Houmous de petits pois
55min
Soupe fraise-rhubarbe et verveine
1 Std. 30 Min
Pannacotta aux œufs de saumon
3h
Cheesecake tomate-chèvre
4h 30min
Flan de carotte, gouda et cumin
50 min
Mousses de betterave en deux façons
15min
Roulés de crêpes vertes, saumon et épinards
45 Min