Kompatibilní verze
Pannacotta épinards, lait de coco et maquereau fumé
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 1 échalote
- 30 g de beurre
- 200 g d'épinards frais
- 400 g de lait de coco
- 100 g de crème liquide entière
- 2 pincées de sel
- 2 pincées de poivre 5 baies
- 50 g de parmesan râpé
- 150 g de maquereau fumé, émietté
- 1 c. à café de paprika
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1012.3 kJ / 244.6 kcal
- Protein
- 8.8 g
- Sacharidy
- 2.9 g
- Tuk
- 21.8 g
- Nasycený tuk
- 15.3 g
- Vláknina
- 1.1 g
- Sodík
- 342.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tartare de champignons
35min
Carpaccio de melon, sauce agrumes-cacahuète
30 min
Tartinable de jambon fumé aux épices cajun
15min
Bouchées de pannacotta d'artichaut sur biscuits aux noix
5h 45min
Houmous feta et roquette
10 Min
Verrine de houmous au fromage blanc et crevettes
14 Std.
Verrine bicolore aux radis et fromage de chèvre
20min
Cheesecake aux radis
3hod. 35min
Gaspacho concombre et pomme
10 Min
Verrines de crème d'asperges
2u. 35min
Pain de poisson aux épices, sauce froide au poivron
3 godz. 20 min
Tartinable aux radis et curry breton
20min