Pannacotta épinards, lait de coco et maquereau fumé

Pannacotta épinards, lait de coco et maquereau fumé

4.6 18 hodnocení
Příprava 5min.
Celkový 2hod. 10min.
8 portions

Suroviny

  • 4 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
  • 1 échalote
  • 30 g de beurre
  • 200 g d'épinards frais
  • 400 g de lait de coco
  • 100 g de crème liquide entière
  • 2 pincées de sel
  • 2 pincées de poivre 5 baies
  • 50 g de parmesan râpé
  • 150 g de maquereau fumé émietté
  • 1 c. à café de paprika

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 342.4 mg
Protein 8.8 g
Kalorie 1012.3 kJ / 244.6 kcal
Tuk 21.8 g
Vláknina 1.1 g
Nasycený tuk 15.3 g
Sacharidy 2.9 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...