Kompatibilní verze
Pannacotta épinards, lait de coco et maquereau fumé
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 1 échalote
- 30 g de beurre
- 200 g d'épinards frais
- 400 g de lait de coco
- 100 g de crème liquide entière
- 2 pincées de sel
- 2 pincées de poivre 5 baies
- 50 g de parmesan râpé
- 150 g de maquereau fumé, émietté
- 1 c. à café de paprika
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1012.3 kJ / 244.6 kcal
- Protein
- 8.8 g
- Sacharidy
- 2.9 g
- Tuk
- 21.8 g
- Nasycený tuk
- 15.3 g
- Vláknina
- 1.1 g
- Sodík
- 342.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Scones salés au parmesan
35 Min
Carpaccio de melon, sauce agrumes-cacahuète
30 Min
Crackers aux graines, dips à la dorade ou à la tomate
1u. 45min
Mousse de tomate au basilic
3 godz. 30 min
Bavarois à la betterave et au saumon fumé
5u. 20min
Verrine de houmous au fromage blanc et crevettes
14h
Rondelles de courgette, crème de chèvre
20 Min
Crackers de galette et mousse de crevettes
40 Min
Rillettes de noix de saint-jacques et noisettes croquantes
12sa 15 dk
Pannacotta feta et coulis de poivron
2 godz. 40 min
Cheesecake aux radis
3 Std. 35 Min
Mousse au citron vert façon mojito
3 Std. 15 Min