
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g d'oignon nouveau
- 200 g de poivron rouge coupé en morceaux (1 cm env.)
- 100 g de tomate coupée en quatre
- 150 g de concombre épluché et coupé en tronçons
- 4 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
- 125 g de framboises fraîches ou surgelées
-
10
gouttes d'huile de sésame
nebo 10 gouttes d'huile d'olive extra vierge
- Nutriční hodnoty
- na 1 verre
- Kalorie
- 52.5 kcal / 219.5 kJ
- Protein
- 1.5 g
- Tuk
- 1.8 g
- Sacharidy
- 5.8 g
- Vláknina
- 3.5 g
- Nasycený tuk
- 0.3 g
- Sodík
- 204.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gaspacho de tomate à la framboise
15min
Gaspacho tomates ananas
1hod. 5min
Gaspacho tomate-pastèque au balsamique
25min
Velouté de concombre glacé
10min
Gaspacho de concombre aux fraises
45min
Velouté glacé de concombre au lait de coco
3hod. 30min
Gaspacho concombre et pomme
10min
Gaspacho melon, concombre, menthe, thé et gingembre
25min
Gaspacho de poivron, réduction de balsamique
20min
Gaspacho concombre-feta
10min
Gaspacho tomate-fraise
2hod. 15min
Gaspacho d'avocat au citron vert
15min