Gaspacho poivron-framboise
TM6 TM5 TM31

Gaspacho poivron-framboise

4.5 (36 hodnocení)

Suroviny

  • 30 g d'oignon nouveau
  • 200 g de poivron rouge, coupé en morceaux (1 cm env.)
  • 100 g de tomate, coupée en quatre
  • 150 g de concombre, épluché et coupé en tronçons
  • 4 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
  • 3 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
  • 125 g de framboises, fraîches ou surgelées
  • 10 gouttes d'huile de sésame
    nebo 10 gouttes d'huile d'olive extra vierge

Nutriční hodnoty
na 1 verre
Kalorie
219.5 kJ / 52.5 kcal
Protein
1.5 g
Sacharidy
5.8 g
Tuk
1.8 g
Nasycený tuk
0.3 g
Vláknina
3.5 g
Sodík
204.3 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty