Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g d'oignon nouveau
- 200 g de poivron rouge, coupé en morceaux (1 cm env.)
- 100 g de tomate, coupée en quatre
- 150 g de concombre, épluché et coupé en tronçons
- 4 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 125 g de framboises, fraîches ou surgelées
-
10
gouttes d'huile de sésame
nebo 10 gouttes d'huile d'olive extra vierge
- Nutriční hodnoty
- na 1 verre
- Kalorie
- 219.5 kJ / 52.5 kcal
- Protein
- 1.5 g
- Sacharidy
- 5.8 g
- Tuk
- 1.8 g
- Nasycený tuk
- 0.3 g
- Vláknina
- 3.5 g
- Sodík
- 204.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gaspacho de poivron, réduction de balsamique
20 min
Gaspacho concombre-feta
10 min
Gaspacho indien
2h
Soupe pimentée au melon et au lait de coco
2h 10min
Velouté glacé de concombre au lait de coco
3h 30min
Gaspacho mangue-avocat
10 min
Gaspacho melon-gingembre, gressins et jambon de Parme
2h
Soupe froide de concombre au basilic
10 min
Gaspacho tomate-pastèque au balsamique
25 min
Gaspacho de concombre aux fraises
45min
Gaspacho de melon
10 min
Gaspacho d'avocat au citron vert
15min