Gaspacho poivron-framboise

Gaspacho poivron-framboise

4.5 38 hodnocení
Příprava 5min.
Celkový 10min.
4 verres

Suroviny

  • 30 g d'oignon nouveau
  • 200 g de poivron rouge coupé en morceaux (1 cm env.)
  • 100 g de tomate coupée en quatre
  • 150 g de concombre épluché et coupé en tronçons
  • 4 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 3 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
  • 125 g de framboises fraîches ou surgelées
  • 10 gouttes d'huile de sésame
    10 gouttes d'huile d'olive extra vierge

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 verre

Sodík 204.3 mg
Protein 1.5 g
Kalorie 219.5 kJ / 52.5 kcal
Tuk 1.8 g
Vláknina 3.5 g
Nasycený tuk 0.3 g
Sacharidy 5.8 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...