Zařízení & příslušenství
Kangaroo Bolognaise (Mark Olive)
Příprava 10min.
Celkový 2hod. 30min.
6 portions
Suroviny
-
kangaroo fillet partially frozen and cut into pieces (2 cm)500 g
-
celery cut into pieces (approx. 5 cm)100 g
-
garlic cloves2
-
onion cut into quarters1
-
carrot cut into pieces (approx. 5 cm)80 g
-
extra virgin olive oil50 g
-
canned chopped tomatoes400 g
-
red wine80 g
-
dried bush tomato (optional)50 g
-
ground lemon myrtle½ tsp
-
ground saltbush½ tsp
-
ground sea parsley½ tsp
-
dried bush tomato powder½ tsp
-
ground pepperleaf½ tsp
-
ground wattleseed½ tsp
-
sea salt1 tsp
-
lemon myrtle leaves, crushed3
-
cooked pasta of choice
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
405.4 mg
Protein
21 g
Kalorie
1079.3 kJ /
258 kcal
Tuk
11.4 g
Vláknina
4.1 g
Nasycený tuk
2.9 g
Sacharidy
13.9 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Chef favourites
57 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland
Mohlo by se vám také líbit...
Turkey with cherry sauce and steamed veggies (Diabetes)
3hod. 30min.
Ajvar (Red capsicum and eggplant dip)
50min.
Lemon caper butter
10min.
Chicken with almonds
45min.
Pad Thai
1hod.
Caprese omelette
30min.
Layered meal: Broccoli pea soup, salmon and veggies
1hod. 25min.
Lemon pepper chicken with zoodles (Thermomix® Spiralizer, TM5)
30min.
Wild Mushroom Ragu with Spiralized Zucchini Pasta
Žádné hodnocení
Sauerkraut (Thermomix®️ Cutter)
168hod. 35min.
Smokey Liptauer Canapes (Diabetes)
40min.
Cheeseburger sliders
2hod. 40min.