Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g kangaroo fillet, partially frozen and cut into pieces (2 cm)
- 100 g celery, cut into pieces (approx. 5 cm)
- 2 garlic cloves
- 1 onion, cut into quarters
- 80 g carrot, cut into pieces (approx. 5 cm)
- 50 g extra virgin olive oil
- 400 g canned chopped tomatoes
- 80 g red wine
- 50 g dried bush tomato (optional)
- ½ tsp ground lemon myrtle
- ½ tsp ground saltbush
- ½ tsp ground sea parsley
- ½ tsp dried bush tomato powder
- ½ tsp ground pepperleaf
- ½ tsp ground wattleseed
- 1 tsp sea salt
- 3 lemon myrtle leaves, crushed
- cooked pasta of choice
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1079.3 kJ / 258 kcal
- Protein
- 21 g
- Sacharidy
- 13.9 g
- Tuk
- 11.4 g
- Nasycený tuk
- 2.9 g
- Vláknina
- 4.1 g
- Sodík
- 405.4 mg
Alternativní recepty
Pumpkin tahini smash
40 Min
Speedy Chicken coleslaw salad (Thermomix®️ Cutter)
Pas d’évaluation
Chicken, spinach and leek risotto
30 Min
Slow-cooked Lamb Curry with Cucumber Mint Couscous
9u.
Beetroot salad
10 Min
Steamed Chinese greens
30 Min
Coconut poached chicken salad (Thermomix® Cutter, TM6)
45 Min
No fail mash potato
20 Min
Fennel, celery and green apple salad (Thermomix® Cutter, TM6)
15min
Mashed potatoes for two
30 Min
Spicy eggs with tomato sauce
30 Min
Boiled rice
25 Min