Kompatibilní verze
Beef cheeks with vanilla carrot purée and thyme glazed carrots
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Beef cheeks
- 20 g vegetable oil, plus extra for frying
- 4 beef cheeks (approx. 800 g), trimmed
- 180 g brown onion, cut into wedges (1 cm)
- 150 g celery, cut into pieces (2-3 cm)
- 120 g carrot, cut into pieces (2-3 cm)
- 120 g leek, cut into pieces (2-3 cm)
- 2 garlic cloves, crushed
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- 150 g red wine
- 1 tsp Beef stock paste (see Tips)
- 500 g water
Roast baby onions
- 10 pickling onions, unpeeled, cut into halves
- 1 tbsp vegetable oil
- salt, to season
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
Vanilla carrot purée
- 3 carrots (approx. 250 g), trimmed and cut into pieces (2 cm)
- 50 g unsalted butter
- ½ vanilla bean, seeds scraped and reserved
- 2 pinches salt, to taste
- 2 pinches ground black pepper, to taste
- 150 - 200 g water, to just cover carrots, plus extra if needed
Thyme glazed carrots
- 30 g unsalted butter
- 16 baby carrots, trimmed
- 3 sprigs fresh thyme, leaves only
Brioche croutons
- 2 tbsp unsalted butter
- 50 g brioche, bread, cut into small cubes (5 mm - see Tips)
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- fresh thyme, leaves only, for garnishing
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3018.1 kJ / 718.6 kcal
- Protein
- 50.1 g
- Sacharidy
- 34.8 g
- Tuk
- 39.3 g
- Nasycený tuk
- 18.3 g
- Vláknina
- 15.5 g
- Sodík
- 695.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
San choy bau (Matt Sinclair)
30min
Barbecued pork ribs
26h 15 min
Lamb and fennel ragu
4 Std. 35 Min
Crumbed cutlets with cauliflower purée (Post-natal)
40 min
Pork in green pepper and cognac sauce
50 Min
Sous vide kangaroo with rosemary (TM6)
1h 15min
Pork fillet wrapped in prosciutto with barbecue butter
1h 30min
Cauliflower mash
25min
Neroli Pichy's Pork belly with pickled apple and walnut salad
2h
Grilled eye fillet with Café de Paris butter
45min
Slow roasted lamb shoulder and fennel with agrodolce dressing
5 Std. 15 Min
Hollandaise sauce (TM6 - Serves 2-4)
15 Min