Zařízení & příslušenství
Chocolate mousse pots (Diabetes)
Příprava 10min.
Celkový 6hod. 10min.
4 portions
Suroviny
-
raw sugar50 g
-
dark chocolate gluten free (60% cocoa solids), broken into pieces50 g
-
smooth ricotta cheese low fat120 g
-
Dutch cocoa powder3 tsp
-
egg whites2
-
fresh raspberries to serve125 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 4 portions
Sodík
520 mg
Protein
29 g
Kalorie
3090 kJ /
739 kcal
Tuk
30 g
Vláknina
9 g
Nasycený tuk
19 g
Sacharidy
85 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Gluten free date, apple and walnut tea bread
1hod. 30min.
Fancy smoked salmon and dill cream muffin
45min.
Coconut poached chicken salad (Thermomix® Cutter, TM6)
45min.
Chunky guacamole
10min.
No waste vegetable stock concentrate
25min.
Ultimate mushroom mac n' cheese
1hod. 5min.
Middle Eastern open chicken pie (Diabetes, TM6)
1hod. 30min.
Pork fillet with chilli and coconut relish (Diabetes)
45min.
Prawn okonomiyaki (Diabetes)
55min.
Watermelon and salmon ceviche stack
25min.
Mediterranean-style stuffed capsicum
45min.
Honey mustard chicken with rice and vegetables
1hod. 5min.