Chocolate mousse pots (Diabetes)

Chocolate mousse pots (Diabetes)

3.6 8 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 6hod. 10min.
4 portions

Suroviny

  • raw sugar
    50 g
  • dark chocolate gluten free (60% cocoa solids), broken into pieces
    50 g
  • smooth ricotta cheese low fat
    120 g
  • Dutch cocoa powder
    3 tsp
  • egg whites
    2
  • fresh raspberries to serve
    125 g

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 4 portions

Sodík 520 mg
Protein 29 g
Kalorie 3090 kJ / 739 kcal
Tuk 30 g
Vláknina 9 g
Nasycený tuk 19 g
Sacharidy 85 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...