Zařízení & příslušenství
Soula's Spanakopita
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 35min.
25 portions
Suroviny
Dough
-
olive oil to grease
-
lukewarm water525 g
-
sea salt1 tsp
-
baker's flour plus extra to dust900 g
-
unsalted butter cut into pieces100 g
Filling
-
fresh English spinach trimmed, leaves and stalks cut into pieces (approx. 5 cm - 550 g - see Tips)2 - 3 bunches
-
sea salt to taste (optional)
-
onion cut into halves1
-
feta cheese cut into pieces (4 cm - see Tips)500 g
-
egg1
-
olive oil to drizzle
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
290.2 mg
Protein
8.5 g
Kalorie
965.6 kJ /
230.8 kcal
Tuk
9.2 g
Vláknina
1.7 g
Nasycený tuk
5.3 g
Sacharidy
28.6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Postcards from Greece
14 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland
Mohlo by se vám také líbit...
Filo spinach slice
55min.
Kourabiedes (Greek moon biscuits)
1hod.
Salmorejo (Cold Tomato Soup)
35min.
Buffalo chicken pizza
1hod. 30min.
Cheesy polenta with vegetable ragù
1hod. 20min.
Vegetarian quiche
1hod. 55min.
Grain salad lettuce cups
1hod. 55min.
Pasta alla puttanesca
35min.
Fakes moutzentra (lentils with rice) (TM6)
50min.
Avgolemono (Greek-style Chicken Soup)
40min.
Ajvar (capsicum and eggplant dip)
50min.
Rizogalo (Greek rice pudding)
1hod. 10min.