Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Dough
- 20 g olive oil, plus extra to grease
- 525 g lukewarm water
- 1 tsp sea salt
- 900 g baker's flour, plus extra to dust
- 100 g unsalted butter, cut into pieces
Filling
- 2 - 3 bunches fresh English spinach, trimmed, leaves and stalks cut into pieces (approx. 5 cm - 550 g - see Tips)
- sea salt, to taste (optional)
- 1 onion, cut into halves
- 500 g feta cheese, cut into pieces (4 cm - see Tips)
- 1 egg
- olive oil, to drizzle
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 965.6 kJ / 230.8 kcal
- Protein
- 8.5 g
- Sacharidy
- 28.6 g
- Tuk
- 9.2 g
- Nasycený tuk
- 5.3 g
- Vláknina
- 1.7 g
- Sodík
- 290.2 mg
Alternativní recepty
Lime and coconut mini bundts
Žádné hodnocení
Caramelised fennel and ricotta tarts with Parmesan crisps
2j 30 menit
Quince tart
1 Std. 10 Min
Tsoureki (Greek Easter bread)
2 godz. 20 min
Cherry pickin' gelato
4h 35 min
No-roll cheesy broccoli quiche
1j 25 menit
Semolina gnocchi with asparagus
1h 15min
Cheesy polenta with vegetable ragù
1h 20min
Kourabiedes (Greek moon biscuits)
1h
Greek Easter biscuits (Koulourakia)
1h 15min
Magnolia Kitchen red velvet cakes with vanilla cream cheese icing
1h 15min
Cherry tomato and red onion focaccia (Nico Moretti)
2 godz. 20 min