Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Dough
- 20 g olive oil, plus extra to grease
- 525 g lukewarm water
- 1 tsp sea salt
- 900 g baker's flour, plus extra to dust
- 100 g unsalted butter, cut into pieces
Filling
- 2 - 3 bunches fresh English spinach, trimmed, leaves and stalks cut into pieces (approx. 5 cm - 550 g - see Tips)
- sea salt, to taste (optional)
- 1 onion, cut into halves
- 500 g feta cheese, cut into pieces (4 cm - see Tips)
- 1 egg
- olive oil, to drizzle
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 965.6 kJ / 230.8 kcal
- Protein
- 8.5 g
- Sacharidy
- 28.6 g
- Tuk
- 9.2 g
- Nasycený tuk
- 5.3 g
- Vláknina
- 1.7 g
- Sodík
- 290.2 mg
Alternativní recepty
Risotto verde (TM6)
30 min
Risotto with lemon, thyme and feta
30 min
Pascualina
1h 45min
Eggplant and ricotta involtini
1 Std. 20 Min
Grape bakewell tart
1 Std. 20 Min
Mushroom risotto (TM6)
30 min
Semolina gnocchi with asparagus
1 godz. 15 min
Festive lobster pâté
4h 45min
Tuatua fritters
45min
Traditional hommus
25h 5 min
Meat-free mushroom lasagne
1h 30min
Grilled eggplant dip
2 godz.