Kompatibilní verze
Formaggio vegano spalmabile alla birra, cumino e paprika
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g di anacardi
- 20 g di succo di limone, spremuto fresco
- 50 g di acqua + q.b. per ammollo
- 1 spicchio di aglio
- 20 g di lievito alimentare
- ½ cucchiaino di sale
- ½ cucchiaino di pepe macinato
- 20 g di gallette di riso soffiato veagn
- 6 cucchiai di acqua di cocco
- 25 g di burro, vegano, in pezzi
- 70 g di panna di soia
- 50 g di birra chiara
- 2 cucchiaini di cumino in polvere
- 1 cucchiaio di paprica dolce
- 1 cucchiaino di paprica piccante
- ½ mazzetto di erba cipollina fresca, tritato finemente
- ½ cipolla rossa, a fette sottili
- pane a fette, per servire
- insalata, per servire
- verdure miste in bastoncini, per servire
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 951.3 kJ / 227.4 kcal
- Protein
- 6.4 g
- Sacharidy
- 14.3 g
- Tuk
- 17.2 g
- Nasycený tuk
- 4.1 g
- Vláknina
- 1.8 g
- Sodík
- 158.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Carbonara vegana
30min
Seitan
4h 15min
Tempeh impanato con crema di finocchi
40min
Moussaka di lenticchie
1 Std. 30 Min
Bocconcini di seitan con salsa di mele
35min
Svizzere vegan
1h
Carbonara di seitan
40min
Pasta al forno vegan
1h
Seitan con crema di ceci (vegan)
1 godz. 20 min
Formaggio vegano
6 Std. 40 Min
Tagliatelle al ragù di seitan e verdure
40min
"Frittata" di cipolle al forno (vegan)
1 Std. 10 Min