Kompatibilní verze
Formaggio vegano spalmabile alla birra, cumino e paprika
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g di anacardi
- 20 g di succo di limone, spremuto fresco
- 50 g di acqua + q.b. per ammollo
- 1 spicchio di aglio
- 20 g di lievito alimentare
- ½ cucchiaino di sale
- ½ cucchiaino di pepe macinato
- 20 g di gallette di riso soffiato veagn
- 6 cucchiai di acqua di cocco
- 25 g di burro, vegano, in pezzi
- 70 g di panna di soia
- 50 g di birra chiara
- 2 cucchiaini di cumino in polvere
- 1 cucchiaio di paprica dolce
- 1 cucchiaino di paprica piccante
- ½ mazzetto di erba cipollina fresca, tritato finemente
- ½ cipolla rossa, a fette sottili
- pane a fette, per servire
- insalata, per servire
- verdure miste in bastoncini, per servire
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 951.3 kJ / 227.4 kcal
- Protein
- 6.4 g
- Sacharidy
- 14.3 g
- Tuk
- 17.2 g
- Nasycený tuk
- 4.1 g
- Vláknina
- 1.8 g
- Sodík
- 158.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ragù alla soia (vegan)
40min
Torta mimosa (vegan)
2h
Formaggio vegano tritato
10min
Carbonara vegan chic (di Mirko Ronzoni)
35min
Ragù di tempeh
30 Min
Formaggio vegano
6h 40min
Danesi ai semi di papavero e mirtilli rossi (vegan)
2h 10min
Pasta fresca (vegan)
1 Std. 10 Min
Carbonara vegana
30 Min
Crema pasticcera (vegan)
15min
Ravioli ripieni di tofu affumicato e verdure
1h 30min
Besciamella (vegan)
15min