
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Cosce d'anatra a Cottura Lenta
- 2 cosce di anatra con la pelle (circa 350-400 g l'una)
- 30 g di scalogno a metà
- 70 g di carota pelata e a pezzi
- 30 g di sedano a pezzi
- 2 foglie di alloro secche
- 1000 g di acqua
- 5 g di sale
Salsa ai mirtilli
- 125 g di mirtilli freschi
- 20 g di zucchero di canna
- 15 g di burro
- 20 - 25 g di acqua
- 35 g di aceto balsamico
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 789 kcal / 3297 kJ
- Protein
- 87.5 g
- Tuk
- 40 g
- Sacharidy
- 28.6 g
- Vláknina
- 5 g
- Nasycený tuk
- 13 g
- Sodík
- 600 mg
Alternativní recepty
Petto d'anatra all'aceto balsamico
1hod. 40min
Petto d'anatra sottovuoto con salsa alle ciliegie
2hod. 40min
Insalata tiepida di pere con condimento alla senape
20min
Sovracosce sottovuoto di pollo in salsa Teriyaki
2hod. 10min
Petto d'anatra sottovuoto con purè di carote arrostite
3hod. 45min
Crudo & cotto di salmone con zucchine marinate e zabaione salato (di Mirko Ronzoni)
2hod. 25min
Guancette di manzo sottovuoto con purè e spinaci
12hod. 45min
Filet mignon alle mele e Roquefort
25min
Guancia di maiale sottovuoto al vino rosso
8hod. 45min
Petto d'anatra all'arancia sottovuoto con crema zabaione
2hod. 5min
Petto d'anatra a bassa temperatura con salsa all'arancia
1hod. 30min
Filetto di manzo sottovuoto con salsa bernese
2hod. 20min