Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Cosce d'anatra a Cottura Lenta
- 2 cosce di anatra con la pelle (circa 350-400 g l'una)
- 30 g di scalogno a metà
- 70 g di carota, pelata e a pezzi
- 30 g di sedano a pezzi
- 2 foglie di alloro secche
- 1000 g di acqua
- 5 g di sale
Salsa ai mirtilli
- 125 g di mirtilli freschi
- 20 g di zucchero di canna
- 15 g di burro
- 20 - 25 g di acqua
- 35 g di aceto balsamico
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3297 kJ / 789 kcal
- Protein
- 87.5 g
- Sacharidy
- 28.6 g
- Tuk
- 40 g
- Nasycený tuk
- 13 g
- Vláknina
- 5 g
- Sodík
- 600 mg
Alternativní recepty
Salmone sottovuoto in salsa teriyaky
1 Std. 20 Min
Filetto di manzo sottovuoto con salsa bernese
2 Std. 20 Min
Petto d'anatra a bassa temperatura con salsa all'arancia
1 Std. 30 Min
Capesante sottovuoto in salsa di burro e limone
1sa 10 dk
Petto d'anatra sottovuoto con purè di carote arrostite
3h 45min
Filetti di manzo sottovuoto con burro alle erbe
2 Std. 20 Min
Filetto di manzo sottovuoto con purè di patate dolci e salsa al Marsala
2 Std. 20 Min
Salsa Soubise
30min
Petto d'anatra all'arancia sottovuoto con crema zabaione
2h 5min
Salmone con crema di avocado sottovuoto
1h
Filetto di manzo sottovuoto con patate e remoulade
1 Std. 30 Min
Salsa olandese (TM6)
15 Min