Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Cosce d'anatra a Cottura Lenta
- 2 cosce di anatra con la pelle (circa 350-400 g l'una)
- 30 g di scalogno a metà
- 70 g di carota, pelata e a pezzi
- 30 g di sedano a pezzi
- 2 foglie di alloro secche
- 1000 g di acqua
- 5 g di sale
Salsa ai mirtilli
- 125 g di mirtilli freschi
- 20 g di zucchero di canna
- 15 g di burro
- 20 - 25 g di acqua
- 35 g di aceto balsamico
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3297 kJ / 789 kcal
- Protein
- 87.5 g
- Sacharidy
- 28.6 g
- Tuk
- 40 g
- Nasycený tuk
- 13 g
- Vláknina
- 5 g
- Sodík
- 600 mg
Alternativní recepty
Pop corn di cavoletti di Bruxelles
1u.
Capesante sottovuoto in salsa di burro e limone
1h 10 min
Crema catalana
40min
Topinambur alla menta sottovuoto
2 godz. 10 min
Salsa bernese
20min
Tartare di palamita con cipolle caramellate, miele e succo di limone
50min
Petto d'anatra sottovuoto con salsa alle ciliegie
2 godz. 40 min
Cosce d’anatra a Cottura Lenta con salsa alle prugne
3 godz. 20 min
Asparagi sottovuoto con uovo in camicia
1 Std. 20 Min
Salsa olandese (TM6)
15min
Salmone con salsa bernese e asparagi
50min
Costine BBQ a Cottura Lenta
4h 25min