Cosce d'anatra a cottura lenta con salsa ai mirtilli

Cosce d'anatra a cottura lenta con salsa ai mirtilli

4.5 6 hodnocení
Příprava 10min
Celkový 3hod. 30min
2 porzioni

Suroviny

Cosce d'anatra a Cottura Lenta
  • cosce di anatra con la pelle (circa 350-400 g l'una)
    2
  • di scalogno a metà
    30 g
  • di carota pelata e a pezzi
    70 g
  • di sedano a pezzi
    30 g
  • foglie di alloro secche
    2
  • di acqua
    1000 g
  • di sale
    5 g
Salsa ai mirtilli
  • di mirtilli freschi
    125 g
  • di zucchero di canna
    20 g
  • di burro
    15 g
  • di acqua
    20 - 25 g
  • di aceto balsamico
    35 g

Nutriční hodnoty na 1 porzione

Kalorie 789 kcal / 3297 kJ
Protein 87.5 g
Tuk 40 g
Sacharidy 28.6 g
Vláknina 5 g
Nasycený tuk 13 g
Sodík 600 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...