Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 - 120 g czerwonej papryki, konserwowej, odsączonej z zalewy, plus dodatkowa ilość pokrojona w paski do dekoracji
- 4 cebule dymki, ze szczypiorem, pokrojone na 2 cm kawałki, plus dodatkowa ilość posiekanego szczypioru do dekoracji
- 170 g sera cheddar, jasnego, pokrojonego na kawałki
-
170
g sera cheddar, ciemnego, pokrojonego na kawałki
nebo 170 g sera mimolette, pokrojonego na kawałki - 340 g serka kremowego, śmietankowego, podzielonego na kawałki
- 2 łyżki sosu sriracha
- Nutriční hodnoty
- na 1 porcję
- Kalorie
- 906.4 kJ / 216.6 kcal
- Protein
- 8.7 g
- Sacharidy
- 2.5 g
- Tuk
- 19.3 g
- Nasycený tuk
- 11 g
- Vláknina
- 0.3 g
- Sodík
- 349.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Nachos z tortilli i sos mango-chili
40 Min
Dip serowy
10min
Masło czosnkowo-ziołowe
5 min
Sos sriracha-mayo
5 min
Dymny sos whisky
20 min
Sos z sera cheddar
20 min
Orientalny sos słodko-kwaśny
15 min
Fondue serowe z bagietką
25 min
Meksykańskie chili con carne z serową polentą
1 Std. 10 Min
Wolno gotowana francuska zupa cebulowa (z osłoną noża miksującego)
5h 30min
Nachos z chili i serem
45 Min
Sos serowy Mornay
10min