Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g de beaufort, coupé en morceaux
- 1 gousse d'ail
- 50 g d'oignon, coupé en deux
- 30 g de beurre, coupé en morceaux
- 700 g de tomates, coupées en deux
- 70 g de concentré de tomate
- 1 c. à café de sel
- 1 c. à café de sucre en poudre
- 1 c. à café d'origan déshydraté
- 150 g d'eau
- 1 cube de bouillon de volaille
- 40 g de graines de sarrasin
- 100 g de crème fraîche
- 4 feuilles de basilic frais
- 1 brin de persil frais
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1398.3 kJ / 336.3 kcal
- Protein
- 11.3 g
- Sacharidy
- 18.5 g
- Tuk
- 23.8 g
- Nasycený tuk
- 15 g
- Vláknina
- 3.8 g
- Sodík
- 1210.8 mg
Alternativní recepty
Soupe de pomme de terre au curry
35min
Velouté de petits pois, salade, perles du japon et camembert
45 Min
Velouté de carottes, céleri-rave, pommes et beurre de cacahuète
30min
Soupe canadienne
40min
Soupe de poireau gratinée
55 Min
Velouté de champignons, pois chiches et fromage de chèvre
30min
Velouté de mâche et panais
30min
Soupe de maïs au chorizo
15min
Soupe de pommes de terre et de poireaux au jambon sec, crème au citron
50 Min
Soupe de champignons marrons-bacon
50 Min
Velouté de châtaignes et pointe de Chartreuse
40min
Soupe de courgette, chèvre et noisette
20min