Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g de beaufort, coupé en morceaux
- 1 gousse d'ail
- 50 g d'oignon, coupé en deux
- 30 g de beurre, coupé en morceaux
- 700 g de tomates, coupées en deux
- 70 g de concentré de tomate
- 1 c. à café de sel
- 1 c. à café de sucre en poudre
- 1 c. à café d'origan déshydraté
- 150 g d'eau
- 1 cube de bouillon de volaille
- 40 g de graines de sarrasin
- 100 g de crème fraîche
- 4 feuilles de basilic frais
- 1 brin de persil frais
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1398.3 kJ / 336.3 kcal
- Protein
- 11.3 g
- Sacharidy
- 18.5 g
- Tuk
- 23.8 g
- Nasycený tuk
- 15 g
- Vláknina
- 3.8 g
- Sodík
- 1210.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Soupe brocoli-gorgonzola
40 min
Soupe de courgette, chèvre et noisette
20 min
Velouté de champignons, pois chiches et fromage de chèvre
30 min
Soupe de brocoli crémeuse au cheddar et croûtons gratinés
45 min
Soupe de champignons, bacon grillé et fromage frais
1h
Velouté de petits pois, salade, perles du japon et camembert
45 min
Vichyssoise aux petits pois et au maquereau fumé
40 min
Velouté de tomate
40 min
Velouté de carottes au gingembre, dés de feta et amandes grillées
1h 5min
Soupe de tomates au jambon et aux œufs
25 min
Velouté de châtaignes et céleri
40 min
Soupe de panais au pain d'épices
35 min