Kompatibilní verze
Velouté de petits pois, salade, perles du japon et camembert
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g d'échalotes, coupées en deux
- 300 g de feuilles de salade verte (voir "Conseil(s)")
- 200 g de petits pois, frais ou surgelés
- 10 g d'huile
- 800 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes
- 40 g de perles du Japon
- 100 g de camembert, coupé en morceaux
- 50 - 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1337.5 kJ / 320.8 kcal
- Protein
- 15.8 g
- Sacharidy
- 19.8 g
- Tuk
- 17.8 g
- Nasycený tuk
- 10 g
- Vláknina
- 10 g
- Sodík
- 658.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Velouté de petits pois et feta
35 min
Velouté de tomates au sarrasin et beaufort
30 min
Soupe de brocoli crémeuse au cheddar et croûtons gratinés
45 min
Vichyssoise aux petits pois et au maquereau fumé
40 min
Velouté de chou-fleur et tartine au comté
55 min
Velouté de mâche et panais
30 min
Velouté de petits pois, quenelle de fromage
40 min
Soupe de maïs au chorizo
15 Min
Soupe de pommes de terre et de poireaux au jambon sec, crème au citron
50 min
Soupe aux pois avec crème fraîche et jambon croustillant
1 Std.
Soupe de champignons marrons-bacon
50 min
Soupe de courgette, chèvre et noisette
20min