Kompatibilní verze
Velouté de petits pois, salade, perles du japon et camembert
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g d'échalotes, coupées en deux
- 300 g de feuilles de salade verte (voir "Conseil(s)")
- 200 g de petits pois, frais ou surgelés
- 10 g d'huile
- 800 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes
- 40 g de perles du Japon
- 50 - 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 100 g de camembert, coupé en morceaux
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1337.5 kJ / 320.8 kcal
- Protein
- 15.8 g
- Sacharidy
- 19.8 g
- Tuk
- 17.8 g
- Nasycený tuk
- 10 g
- Vláknina
- 10 g
- Sodík
- 658.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Velouté de petits pois et feta
35 Min
Soupe de maïs au chorizo
15 Min
Velouté de tomates au sarrasin et beaufort
30 min
Soupe de panais au pain d'épices
35 Min
Soupe de courgette, chèvre et noisette
20 Min
Velouté de roquette, pommes de terre et œuf mollet
55 Min
Soupe de courge, petites pâtes et chorizo
30 min
Soupe de chou-fleur et pois chiches
50 min
Velouté de carottes au gingembre, dés de feta et amandes grillées
1 godz. 5 min
Velouté de betteraves, poireau, pommes, sarrasin et noix
30 min
Velouté de champignons, pois chiches et fromage de chèvre
30 min
Soupe aux pois avec crème fraîche et jambon croustillant
1 Std.