Kompatibilní verze
Velouté de petits pois, salade, perles du japon et camembert
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g d'échalotes, coupées en deux
- 300 g de feuilles de salade verte (voir "Conseil(s)")
- 200 g de petits pois, frais ou surgelés
- 10 g d'huile
- 800 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes
- 40 g de perles du Japon
- 100 g de camembert, coupé en morceaux
- 50 - 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1337.5 kJ / 320.8 kcal
- Protein
- 15.8 g
- Sacharidy
- 19.8 g
- Tuk
- 17.8 g
- Nasycený tuk
- 10 g
- Vláknina
- 10 g
- Sodík
- 658.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Soupe de courgette, chèvre et noisette
20 min
Velouté tout brocoli au gorgonzola
50min
Soupe de brocoli crémeuse au cheddar et croûtons gratinés
45 min
Velouté de carottes
30 min
Soupe de poireaux, crème fraîche aux herbes et œufs de saumon
35min
Vichyssoise avec des pâtes
35min
Velouté de tomates au sarrasin et beaufort
30 min
Crème de brocoli, avoine et noisettes
55min
Soupe de chou rouge et pois chiches rôtis
45 min
Bouillon crémeux de maïs et de pommes de terre, lamelles d’avocat
55min
Soupe verte aux yeux effrayants
30 min
Soupe de panais au pain d'épices
35min