Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Condimento
- 150 g di cipolle a pezzi
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di pomodorini gialli o rossi, a metà
- 1 cucchiaio capperi sotto sale, dissalati
- 10 olive nere denocciolate
- 1 pizzico di zucchero
- 1 rametto di origano fresco
Impasto
- 400 g di acqua
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di salsa di pomodoro
- 15 g di lievito di birra fresco
- 5 g di zucchero
- 400 g di farina tipo 0
- 200 g di farina tipo 00
- 10 g di sale
- 20 olive nere denocciolate
- Nutriční hodnoty
- na 15 pezzi
- Kalorie
- 13062.8 kJ / 3120 kcal
- Protein
- 73.5 g
- Sacharidy
- 15.2 g
- Tuk
- 98.4 g
- Nasycený tuk
- 14.4 g
- Vláknina
- 29.6 g
- Sodík
- 4699.2 mg
Alternativní recepty
Minestra di fave con cicoria
50min
Treccia di pane alle olive
5h 30min
Pucce
7 godz.
Pitta rustica salentina
1h 40min
Scialatielli con pesto di cicorie su purea di fave
55 Min
Pizzo Salentino con la gialletta
3 Std. 30 Min
Calzone pugliese alle cipolle
2 Std. 30 Min
Focaccia di Carnevale salentina
3 godz. 40 min
Pasticciotti leccesi
1 Std. 15 Min
Pettole pugliesi
3h
Panzerottini con mozzarella filante e carne
3 Std. 20 Min
Focaccia barese
2h 55min