
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Condimento
- 150 g di cipolle a pezzi
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di pomodorini gialli o rossi, a metà
- 1 cucchiaio capperi sotto sale dissalati
- 10 olive nere denocciolate
- 1 pizzico di zucchero
- 1 rametto di origano fresco
Impasto
- 400 g di acqua
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di salsa di pomodoro
- 15 g di lievito di birra fresco
- 5 g di zucchero
- 400 g di farina tipo 0
- 200 g di farina tipo 00
- 10 g di sale
- 20 olive nere denocciolate
- Nutriční hodnoty
- na 15 pezzi
- Kalorie
- 3120 kcal / 13062.8 kJ
- Protein
- 73.5 g
- Tuk
- 98.4 g
- Sacharidy
- 15.2 g
- Vláknina
- 29.6 g
- Nasycený tuk
- 14.4 g
- Sodík
- 4699.2 mg
Alternativní recepty
Pitta rustica salentina
1hod. 40min
Torta salata di cipolle bianche
1hod. 25min
Pucce
7hod.
Incapriata di fave e zucchine
6hod.
Minestra di fave con cicoria
50min
Pizzo Salentino con la gialletta
3hod. 30min
Pasticciotti leccesi
1hod. 15min
Pettole pugliesi
3hod.
Calzone pugliese alle cipolle
2hod. 30min
Focaccia barese (TM6)
4hod.
Panzerottini con mozzarella filante e carne
3hod. 20min
Focaccia barese
2hod. 55min