Kompatibilní verze
Crumble de saint-jacques et crème de poireaux
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g de poireaux, coupés en tronçons
- 4 pincées de sel
- 4 pincées de poivre 5 baies
- 30 g de beurre doux
- 40 g de farine de blé
- 70 g de beurre demi-sel
- 40 g de chapelure
- 20 g d'amandes en poudre
- 10 noix de saint-jacques, détaillés en dés
- le jus d'un citron jaune
- 100 g de crème fraîche épaisse
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1889 kJ / 453.3 kcal
- Protein
- 16.3 g
- Sacharidy
- 23 g
- Tuk
- 33 g
- Nasycený tuk
- 18.3 g
- Vláknina
- 6 g
- Sodík
- 738.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gratin d'automne au merlan, sauce citronnée
1h 25min
Cocotte de dorade, palourdes et crevettes au four
45 Min
Crumble de pommes et St Jacques snackées
45 Min
Homard rôti et sauce au cidre
45 Min
Macédoine de légumes d'été aux algues
45 Min
Homard rôti et sauce au cidre
45 Min
Poulpe à la vanille
1h 20min
Œufs cocotte au chorizo et asperges vertes
40min
Tarte aux fraises et crème au citron
12h 20min
Risotto au potimarron et aux saint-jacques
1h 30min
Riz à la morue et aux moules
50 Min
Tourte au saumon et champignons sauce crème
3hod.