Kompatibilní verze
Crumble de saint-jacques et crème de poireaux
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g de poireaux, coupés en tronçons
- 4 pincées de sel
- 4 pincées de poivre 5 baies
- 30 g de beurre doux
- 40 g de farine de blé
- 70 g de beurre demi-sel
- 40 g de chapelure
- 20 g d'amandes en poudre
- 10 noix de saint-jacques, détaillés en dés
- le jus d'un citron jaune
- 100 g de crème fraîche épaisse
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1889 kJ / 453.3 kcal
- Protein
- 16.3 g
- Sacharidy
- 23 g
- Tuk
- 33 g
- Nasycený tuk
- 18.3 g
- Vláknina
- 6 g
- Sodík
- 738.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risotto aux poireaux et saumon mi-cuit
2h
Cocotte de lotte au curry et légumes
1h
Cocotte de dorade, palourdes et crevettes au four
45 min
Bisque de saint-jacques, crostini au romarin et huile d'olive au citron
5 Std. 10 Min
Mijoté de poisson et crevettes au lait de coco
30 min
Feuilleté au merlu, fondue de poireau et girolles
1 godz. 35 min
Flans coco-Passion
1h
Risotto aux moules et chorizo
50min
Tatin d'endives, jambon et pickles d'oignons
1 Std. 20 Min
Polenta aux crevettes de l'Etat de Géorgie
40 min
Tarte au boudin blanc et aux figues
1h 30min
Blanquette de poisson, sauce au potimarron
45 min