Lotte crémeuse au safran

Lotte crémeuse au safran

4.2 13 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 3hod. 35min.
4 portions

Suroviny

La veille ou minimum 3 heures avant
  • 1 pistil de safran
  • 200 g de crème épaisse, 5-15% m.g.
Le jour même
  • 400 g d'eau
  • 400 g de poireaux coupés en tronçons (2 cm)
  • 600 g de filets de lotte, sans peau et sans arêtes
  • 3 pincées de sel
  • 3 pincées de poivre moulu

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 421 mg
Protein 30.3 g
Kalorie 996 kJ / 237.5 kcal
Tuk 8.8 g
Vláknina 3 g
Nasycený tuk 5.5 g
Sacharidy 5.3 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...