
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La veille ou minimum 3 heures avant
- 1 pistil de safran
- 200 g de crème épaisse, 5-15% m.g.
Le jour même
- 400 g d'eau
- 400 g de poireaux coupés en tronçons (2 cm)
- 600 g de filets de lotte, sans peau et sans arêtes
- 3 pincées de sel
- 3 pincées de poivre moulu
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 237.5 kcal / 996 kJ
- Protein
- 30.3 g
- Tuk
- 8.8 g
- Sacharidy
- 5.3 g
- Vláknina
- 3 g
- Nasycený tuk
- 5.5 g
- Sodík
- 421 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Saumon au four et tagliatelle de courgette
30min
Rillettes de dorade
15min
Petits flans aux asperges
55min
Risotto aux coquillages et à la truffe
45min
Turbot sauce salsa
40min
Saint-Jacques et carottes braisées à l'orange et à la grenade
40min
Lotte à la provençale
50min
Cocotte de lotte au curry et légumes
1hod.
Tartare de daurade à la vanille
1hod. 10min
Rougail morue
25min
Tajine de lotte et de légumes au safran
1hod. 5min
Poêlée de saint-jacques, purée de patate douce épicée et beurre d'orange
35min