Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La veille ou minimum 3 heures avant
- 1 pistil de safran
- 200 g de crème épaisse, 5-15% m.g.
Le jour même
- 400 g d'eau
- 400 g de poireaux, coupés en tronçons (2 cm)
- 600 g de filets de lotte, sans peau et sans arêtes
- 3 pincées de sel
- 3 pincées de poivre moulu
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 996 kJ / 237.5 kcal
- Protein
- 30.3 g
- Sacharidy
- 5.3 g
- Tuk
- 8.8 g
- Nasycený tuk
- 5.5 g
- Vláknina
- 3 g
- Sodík
- 421 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cabillaud vapeur sauce crevettes et tagliatelle de courgette
50min
Cabillaud au chorizo
35min
Bar et fenouils caramélisés
1 Std. 15 Min
Cassolettes feuilletées de saint-jacques à l'artichaut
57 min
Feuilleté aux saint-jacques et cabillaud
1h 45min
Tartare de daurade à la vanille
1h 10 min
Cocotte de lotte au curry et légumes
1u.
Nage de noix de saint-jacques aux panais et à la vanille
1u.
Saumon en croûte d'amandes et pappardelle aux asperges
35min
Verrines de crème d'asperges
2u. 35min
Raie aux câpres
45min
Lotte et crevettes à l'américaine
1 Std. 15 Min