Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La veille ou minimum 3 heures avant
- 1 pistil de safran
- 200 g de crème épaisse, 5-15% m.g.
Le jour même
- 400 g d'eau
- 400 g de poireaux, coupés en tronçons (2 cm)
- 600 g de filets de lotte, sans peau et sans arêtes
- 3 pincées de sel
- 3 pincées de poivre moulu
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 996 kJ / 237.5 kcal
- Protein
- 30.3 g
- Sacharidy
- 5.3 g
- Tuk
- 8.8 g
- Nasycený tuk
- 5.5 g
- Vláknina
- 3 g
- Sodík
- 421 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Polenta aux crevettes de l'Etat de Géorgie
40 Min
Dos de bar sur lit de poireaux et champignons
40 Min
Petites pastillas de pintade, courge et cannelle
2 Std. 20 Min
Crumble de pommes et St Jacques snackées
45 Min
Risotto aux moules et algues, brochettes de saint-jacques et chorizo
35 Min
Pâtes à l'encre de seiche, crevettes et sauce crémée au safran
1 Std. 15 Min
Lotte à la provençale
50 Min
Cocotte de lotte au curry et légumes
1h
Turbot sauce salsa
40 Min
Feuilleté aux saint-jacques et cabillaud
1 Std. 45 Min
Thon mariné à l'asiatique snacké
45 Min
Sauce madère
35 Min