Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g água
- 500 g bife de vaca (1 unid.)
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 543.9 kJ / 130 kcal
- Protein
- 21.6 g
- Sacharidy
- 0.1 g
- Tuk
- 4.8 g
- Nasycený tuk
- 2 g
- Vláknina
- 0 g
- Sodík
- 83 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cozer 300-600 g de batata nova
40min
Cozer 2-3 filetes de peixe
25 min
Cozer 3 peitos de frango
30min
Cozer 500 g de lombinho de porco
30min
Cozer 250 g de brócolos
20 min
Cozer 200-600 g de batata ou batata-doce
40min
Cozer 1500 g de lombinho de porco
35 Min
Cozer 4 trutas
Žádné hodnocení
Cozer 700-1200 g de batata-nova
50min
Cozer 200-300 g de feijão-verde
35 Min
Cozer 200-500 g de cenoura
35 Min
Cozer 6 peitos de frango
35 Min