Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Massa
- 400 g farinha
- 120 g manteiga à temperatura ambiente
- 1 ovo
- 50 g leite
- ½ c. chá de sal
- 50 g água
Recheio
- 200 g alho-francês cortado em pedaços
- 150 g pimento vermelho
- 1 c. chá de pimenta preta
- 1 ¾ c. chá de sal
- 30 g manteiga
- 30 g azeite
- 100 g vinho branco seco
- 100 g molho de tomate (à espanhola)
- 500 g peito de peru cortado em pedaços (2-3 cm aprox.) (ver dica)
- 200 g fiambre cozido cortado em pedaços (2 cm aprox.) ou cubos
- 200 g mistura de legumes frescos ou descongelados
- ½ c. chá de paprika fumada
- 2 claras de ovo
- 2 gemas de ovo
- Nutriční hodnoty
- na 8 doses
- Kalorie
- 17680.9 kJ / 4225.8 kcal
- Protein
- 198 g
- Sacharidy
- 383.5 g
- Tuk
- 203.5 g
- Nasycený tuk
- 98.5 g
- Vláknina
- 26.2 g
- Sodík
- 9133.7 mg
Alternativní recepty
Carne em massa folhada
40 min
Empada de bacalhau e camarão com molho italiano
1j
Minirrolos de carne com cuscuz
50 menit
Ceviche no ananás
6h 15 min
Rolos de alho-francês recheados com frango e noz
55 Min
Salmão thai com puré de edamame
1j 20 menit
Sopa fria com kimchi
Žádné hodnocení
Carpaccio de ananás com sorvete de morango - TM6
20 min
Salteado de vitela com ananás e especiarias
8 godz. 30 min
Folhado de bolonhesa e espinafres
1j
Menu: Sopa de couve-flor com espinafres & Peixe com puré de abóbora
45 Min
Bacalhau gratinado com camarão
50 menit