Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Massa
- 400 g farinha
- 120 g manteiga à temperatura ambiente
- 1 ovo
- 50 g leite
- ½ c. chá de sal
- 50 g água
Recheio
- 200 g alho-francês cortado em pedaços
- 150 g pimento vermelho
- 1 c. chá de pimenta preta
- 1 ¾ c. chá de sal
- 30 g manteiga
- 30 g azeite
- 100 g vinho branco seco
- 100 g molho de tomate (à espanhola)
- 500 g peito de peru cortado em pedaços (2-3 cm aprox.) (ver dica)
- 200 g fiambre cozido cortado em pedaços (2 cm aprox.) ou cubos
- 200 g mistura de legumes frescos ou descongelados
- ½ c. chá de paprika fumada
- 2 claras de ovo
- 2 gemas de ovo
- Nutriční hodnoty
- na 8 doses
- Kalorie
- 17680.9 kJ / 4225.8 kcal
- Protein
- 198 g
- Sacharidy
- 383.5 g
- Tuk
- 203.5 g
- Nasycený tuk
- 98.5 g
- Vláknina
- 26.2 g
- Sodík
- 9133.7 mg
Alternativní recepty
Esparguete com alho-francês e camarão
45 Min
Empada de bacalhau
1 Std. 20 Min
Rolos de curgete com salmão
25 Min
Sanduíches de gelado de gengibre e caramelo
10 Std.
Bombons de morcela com maçã
40 Min
Peito de frango gratinado com molho de tomate seco
1 Std.
Bolachas de manteiga com xarope de ácer
1 Std. 30 Min
Compota de figo
45 Min
Tarte de requeijão
40 Min
Tarte gelada de café
5h
Bolachas de pistácio
30 Min
Canelones com carne picada e molho de vegetais
1 Std.