Zařízení & příslušenství
Carpaccio van Rode Biet met Courgette en Mozarella
Příprava 15min.
Celkový 20min.
4 portie
Suroviny
-
rode bieten klein, geschild (zie tip)300 g
-
courgette in stukken gesneden (5 cm lang)250 g
-
verse mozzarella uitgelekt (nettogewicht)250 g
-
extra vergine olijfolie om te besprenkelen
-
zeezout
-
zwarte peper, vers gemalen
-
basilicumblad, vers versnipperd
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portie
Sodík
40 mg
Protein
3.9 g
Kalorie
284 kJ /
67.9 kcal
Tuk
5.1 g
Vláknina
0.5 g
Nasycený tuk
0.7 g
Sacharidy
1.6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Cutter+
12 recepty/-ů
Benelux
Benelux
Mohlo by se vám také líbit...
Varkensburgers met Gorgonzolasaus en Marsala Peren
Žádné hodnocení
Mini Filodeeghoorntjes met Makreelmousse, Avocadocrème en Gember-Limoenroomijs:
Žádné hodnocení
Pindakaas Havermoutbal
Žádné hodnocení
De eerste hap: Vruchtenpuree
Žádné hodnocení
De eerste hap: Zoete Aardappel en Linzen
40min.
Vegan Oesterzwam Soep
40min.
Zalm en koolsla broodbeleg
15min.
Inktvis "à Lagareiro"
Žádné hodnocení
Sandwich South Carolina BBQ Pulled Pork
Žádné hodnocení
Zeevruchtenrijst
Žádné hodnocení
Matzeballen
Žádné hodnocení
Macadamia Chocolade Koekjes
45min.