Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 carrot, cut into pieces
- 1 brown onion, cut into halves
- 1 garlic clove
- 20 g olive oil
- 400 g water
- 800 g canned diced tomatoes (2 cans)
- 30 g tomato paste
- 2 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 1 red capsicum, deseeded and cut into thin slices
- 200 g zucchini, cut into thin slices (0.5 cm), slices cut into halves
- 150 g frozen green peas or fresh green peas
- 200 g fresh mushrooms, cut into thin strips
- 200 g Greek feta, cut into cubes (2 cm)
- 1 tsp sea salt
- 1 tsp dried oregano
- 1 tsp dried thyme
- 350 g short dried pasta (e.g. penne, conchiglie, fusilli)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portions
- Kalorie
- 1219.1 kJ / 290.3 kcal
- Protein
- 11.9 g
- Sacharidy
- 36.6 g
- Tuk
- 9.4 g
- Nasycený tuk
- 4.3 g
- Vláknina
- 4.9 g
- Sodík
- 822.3 mg
Alternativní recepty
Chicken with spinach and almond pesto tagliatelle
35min
Mexican one-pot pasta
30min
Mushroom and sun-dried tomato fettuccine
35min
Creamy vegetable rice
25 Min
Pasta with tuna
30min
Broccoli, chilli and pine nut spaghetti
40min
Broccoli and three cheese pasta bake
40min
Quick veggie pasta salad
30min
Vegetable curry with cauliflower couscous
45min
Lentil bolognese
30min
Penne and vegetables
35min
Feta, spinach and potato frittata
1h