Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 90 g queijo da Ilha
- 160 g sobras de pão
- 10 g salsa
- 40 g azeite
- 150 g cebola cortada em pedaços
- 1 dente de alho
- 250 g filetes de pescada cortados em pedaços
- 250 g lombo de salmão cortado em pedaços
- 1 c. sopa de mostarda
- 2 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 250 g leite
- 800 g batata (de casca vermelha p/ fritar) cortada em pedaços pequenos
- 1 pitada de noz-moscada
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 933.3 kJ / 223.1 kcal
- Protein
- 13.5 g
- Sacharidy
- 21 g
- Tuk
- 9.4 g
- Nasycený tuk
- 2.9 g
- Vláknina
- 2.3 g
- Sodík
- 563.9 mg
Alternativní recepty
Lombos de pescada com molho Mournay
55min
Empadão de peixe
1h
Fofo de peixe
1sa 10 dk
Tarte de peixe e coentros com queijo da Ilha
50min
Crepes de pescada
1h 15min
Crepes de bacalhau
1h 15min
Soufflé de atum
1h 15min
Empadão de peixe
1h 15min
Soufflé de peixe
1h
Pudim de pescada
1h
Rolo de bacalhau
2 Std.
Pudim de peixe com molho de tomate
3h