Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Massa
- 250 g água
- 1 c. chá de açúcar
- 25 g azeite
-
20
g fermento de padeiro fresco
nebo 2 c. chá de fermento de padeiro seco - 400 g farinha integral, mais q.b. p/ polvilhar
- 1 c. chá de sal
Cobertura
- 70 g queijo mozarela (até 30% de gordura)
- 20 g azeite
- 50 g cebola
- 300 g tomate maduro
- 1 pitada de sal
- 1 c. chá de açúcar
- 10 folhas de manjericão
- 120 g cebola roxa cortada em rodelas
- 120 g tomate-chucha cortado em rodelas
- 120 g tomate-cereja amarelo cortado em quartos
- 120 g cogumelos frescos laminados
- 70 g requeijão (até 30% de gordura)
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1192 kJ / 285 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 42 g
- Tuk
- 9 g
- Vláknina
- 47 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Piza vegetariana
1h 45min
Miniquiches sem massa de curgete, cenoura e pimento
40 Min
Pão ázimo de grão e patê de legumes com caril
50 min
Tacos de lentilhas
1 godz.
Húmus de manjericão
20 min
Húmus de cenoura
15 min
Pasta de avelã e sementes de girassol
8 godz. 10 min
Beringiza = beringela + piza
45min
Húmus com cenoura
20 min
Scones integrais com ervas aromáticas
25 Min
Piza de beterraba e couve-portuguesa
Žádné hodnocení
Cuscuz de couve-flor com tofu
8h