Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Massa
- 250 g água
- 1 c. chá de açúcar
- 25 g azeite
-
20
g fermento de padeiro fresco
nebo 2 c. chá de fermento de padeiro seco - 400 g farinha integral, mais q.b. p/ polvilhar
- 1 c. chá de sal
Cobertura
- 70 g queijo mozarela (até 30% de gordura)
- 20 g azeite
- 50 g cebola
- 300 g tomate maduro
- 1 pitada de sal
- 1 c. chá de açúcar
- 10 folhas de manjericão
- 120 g cebola roxa cortada em rodelas
- 120 g tomate-chucha cortado em rodelas
- 120 g tomate-cereja amarelo cortado em quartos
- 120 g cogumelos frescos laminados
- 70 g requeijão (até 30% de gordura)
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1192 kJ / 285 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 42 g
- Tuk
- 9 g
- Vláknina
- 47 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Falafel de cenoura e sementes de girassol com salada de tomate e hortelã
45 min
Hambúrgueres de curgete
45 min
Piza de batata-doce
1h 20min
Pães de banana e centeio
1h 35min
Hambúrgueres de quinoa e feijão azuki
3óra
Scones de batata-doce com truta fumada
55min
Hambúrgueres de lentilhas em pão de beterraba com maionese vegan
4h 20min
Cogumelos recheados com quinoa
1óra
Piza vegetariana
1óra 45p
Tofu mexido
25 Min
Omeleta branca com espinafres e cogumelos
50min
Pão de espelta e trigo sarraceno
1 Std. 55 Min