Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 pig’s stomach (approx. 450 g)
- 2 - 3 pinches salt
- 2 ½ tsp white peppercorns (8 g)
- 1700 g water
- 1 whole chicken leg (approx. 350 g), with skin and bone
- 8 g Chinese dang gui (Chinese angelica roots), sliced
- 2 sprigs fresh coriander, roots and leaves separated
- 15 g Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
- 12 g wolfberries (goji)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 883 kJ / 211 kcal
- Protein
- 25 g
- Sacharidy
- 1 g
- Tuk
- 11 g
- Nasycený tuk
- 4 g
- Vláknina
- 0 g
- Sodík
- 119 mg
Alternativní recepty
Mapo tofu
15 Min
Rice Wine Chicken
30min
Chai Buey
1h 45min
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3 Std. 10 Min
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25min
Chwee Kuih (steamed rice cake)
1h 5min
Nyonya Fish Maw Soup
1 godz. 10 min
Braised Soft Bone Ribs With Pig Tendon
1h 50min
Salted Chicken
5h 10 min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20min
Vinegar Pork Knuckle
3ωρ. 15 λεπτ.
White Radish Pork Rib Soup
3 Std.