
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 pig’s stomach (approx. 450 g)
- 2 - 3 pinches salt
- 2 ½ tsp white peppercorns (8 g)
- 1700 g water
- 1 whole chicken leg (approx. 350 g), with skin and bone
- 8 g Chinese dang gui (Chinese angelica roots), sliced
- 2 sprigs fresh coriander roots and leaves separated
- 15 g Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
- 12 g wolfberries (goji)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 211 kcal / 883 kJ
- Protein
- 25 g
- Tuk
- 11 g
- Sacharidy
- 1 g
- Vláknina
- 0 g
- Nasycený tuk
- 4 g
- Sodík
- 119 mg
Alternativní recepty
Hakka Yam Abacus
20min
Ngo Hiang (Five Spice Meat Rolls)
45min
Vinegar Pork Knuckle
3hod. 15min
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40min
Steamed Pork Patty With Rice
25min
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3hod. 10min
Steamed Chicken with Dang Gui
1hod. 30min
White Radish Pork Rib Soup
3hod.
Cordyceps Flower Chicken Soup
2hod. 5min
Nyonya Fish Maw Soup
1hod. 10min
Braised pork belly
55min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1hod. 50min