Zařízení & příslušenství
Pig's Stomach And White Pepper Soup
Příprava 5min.
Celkový 3hod. 15min.
5 portions
Suroviny
-
pig’s stomach (approx. 450 g)1
-
salt2 - 3 pinches
-
white peppercorns (8 g)2 ½ tsp
-
water1700 g
-
whole chicken leg (approx. 350 g), with skin and bone1
-
Chinese dang gui (Chinese angelica roots), sliced8 g
-
fresh coriander roots and leaves separated2 sprigs
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)15 g
-
wolfberries (goji)12 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
119 mg
Protein
25 g
Kalorie
883 kJ /
211 kcal
Tuk
11 g
Vláknina
0 g
Nasycený tuk
4 g
Sacharidy
1 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Slow Cook: Chinese Braises and Soups
13 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní
Mohlo by se vám také líbit...
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20min.
Vinegar Pork Knuckle
3hod. 15min.
Salted Fish Pork Belly
30min.
Mapo tofu
15min.
Braised pork belly
55min.
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25min.
Hu Pio Sup (Prawn Ball Fish Maw Soup)
1hod. 10min.
White Radish Pork Rib Soup
3hod.
Salted Vegetables Duck Soup
2hod. 5min.
Stir Fried Pork Belly Slices with Kimchi
30min.
Pork Belly In Shrimp Paste
55min.
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1hod. 50min.