![Pig's Stomach And White Pepper Soup Pig's Stomach And White Pepper Soup](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/788d285c-f0e9-4de8-ae2f-96916fc8c75d/Derivates/8fa8d101-44dd-44b3-962e-a2374da35220.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 pig’s stomach (approx. 450 g)
- 2 - 3 pinches salt
- 2 ½ tsp white peppercorns (8 g)
- 1700 g water
- 1 whole chicken leg (approx. 350 g), with skin and bone
- 8 g Chinese dang gui (Chinese angelica roots), sliced
- 2 sprigs fresh coriander, roots and leaves separated
- 15 g Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
- 12 g wolfberries (goji)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 883 kJ / 211 kcal
- Protein
- 25 g
- Sacharidy
- 1 g
- Tuk
- 11 g
- Nasycený tuk
- 4 g
- Vláknina
- 0 g
- Sodík
- 119 mg
Alternativní recepty
Steamed Chicken with Dang Gui
1 Std. 30 Min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1 Std. 50 Min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 Min
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3 Std. 10 Min
Sweet and sour pork ribs
40 Min
Vinegar Pork Knuckle
3h 15min
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25 Min
Hakka Yam Abacus
20 Min
Chilli Vinegar Pork Trotter Stew
2 Std. 25 Min
White Radish Pork Rib Soup
3h
Nyonya Fish Maw Soup
1 Std. 10 Min
Braised Soft Bone Ribs With Pig Tendon
1 Std. 50 Min