Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 pig’s stomach (approx. 450 g)
- 2 - 3 pinches salt
- 2 ½ tsp white peppercorns (8 g)
- 1700 g water
- 1 whole chicken leg (approx. 350 g), with skin and bone
- 8 g Chinese dang gui (Chinese angelica roots), sliced
- 2 sprigs fresh coriander, roots and leaves separated
- 15 g Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
- 12 g wolfberries (goji)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 883 kJ / 211 kcal
- Protein
- 25 g
- Sacharidy
- 1 g
- Tuk
- 11 g
- Nasycený tuk
- 4 g
- Vláknina
- 0 g
- Sodík
- 119 mg
Alternativní recepty
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 Min
Braised pork belly
55min
Salted Fish Pork Belly
30 Min
Pork Belly In Shrimp Paste
55min
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25 Min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1u. 50min
Sesame Crème
10 Min
Hakka Yam Abacus
20 Min
Rice Wine Chicken
30 Min
Shallot Oil
25 Min
Nyonya Fish Maw Soup
1h 10min
White Radish Pork Rib Soup
3u.