Zařízení & příslušenství
香蔥鮮干貝
Příprava 10min.
Celkový 40min.
4 人份
Suroviny
-
紅蔥頭3 粒
-
奶油20 克
-
韭蔥 切薄片(3公分)400 克
-
不甜白酒250 克
-
水20 克
-
1 茶匙 魚高湯醬鹽1 茶匙
-
黑胡椒粉1 小撮
-
扇貝 (大小約 4公分)12 顆
-
鮮奶油 至少含30%脂肪100 克
-
玉米粉2 茶匙
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 4 人份
Protein
28 g
Kalorie
3712 kJ /
888 kcal
Tuk
52 g
Sacharidy
36 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
歡樂派對
10 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan