Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Masa
- 250 g de harina de trigo
- 30 g de aceite de oliva
- 120 g de agua
- ¾ cdita de sal
- harina de trigo, para quitar el polvo
- 150 g de crema ácida
- ½ cdita de pimienta negra recién molida
Remate y acabado
- 200 g de cebolla blanca, reducido a la mitad
- 200 g de cebolla morada, reducido a la mitad
- 30 g de cebollín, picado
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 407.8 kJ / 98.5 kcal
- Protein
- 2.2 g
- Sacharidy
- 13.9 g
- Tuk
- 3.8 g
- Nasycený tuk
- 1.5 g
- Vláknina
- 0.7 g
- Sodík
- 6.5 mg
Alternativní recepty
Chileatole de grano y verdolagas
30 Min
Albóndigas masala con calabacitas
1h 20 phút
Tarta de queso con espirales de manzana
1h 20 phút
Calas de New Orleans (arroz frito)
1h
Clemole morelense
25 Min
Cubiletes de queso
1h
Rosquillas enchiladas
40 λεπτ.
Ate de membrillo
1 Std. 45 Min
Panqué de elote al Varoma
2 Std. 20 Min
Chilaquiles verdes con pollo
45min
Conchas de pueblo con nata y mermelada
50 Min
Focaccia de papa y romero
1h 40min