雪菜魚片

雪菜魚片

5.0 1 rating
Příprava 15min.
Celkový 35min.
2 人份

Suroviny

  • 雪菜 洗淨,切段(約3公分)
    200 克
  • 新鮮紅辣椒 (volitelně) 去籽,切段
    ½ 根
  • 1 茶匙
  • 米酒
    1 茶匙
  • ½ 茶匙
  • 白胡椒粉
    ¼ 茶匙
  • 紅鯛魚片 切塊(約3公分)
    300 克
    300 克 魴魚, 切塊(約3公分)
  • 蔥 (volitelně) 切絲
    20 克
  • 500 克
  • 香油
    ½ 茶匙

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 12.5 g
Kalorie 504 kJ / 120 kcal
Tuk 5.3 g
Vláknina 2.7 g
Sacharidy 5.3 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...