
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 克 雪菜 洗淨,切段(約3公分)
- ½ 根 新鮮紅辣椒 去籽,切段 (volitelně)
- 1 茶匙 油
- 1 茶匙 米酒
- ½ 茶匙 鹽
- ¼ 茶匙 白胡椒粉
-
300
克 紅鯛魚片 切塊(約3公分)
nebo 300 克 魴魚 切塊(約3公分) - 20 克 蔥 切絲 (volitelně)
- 500 克 水
- ½ 茶匙 香油
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 120 kcal / 504 kJ
- Protein
- 12.5 g
- Tuk
- 5.3 g
- Sacharidy
- 5.3 g
- Vláknina
- 2.7 g