雪菜魚片
TM6 TM5 TM31

雪菜魚片

5.0 ( 1 hodnocení )

Suroviny

  • 200 克 雪菜 洗淨,切段(約3公分)
  • ½ 根 新鮮紅辣椒 去籽,切段 (volitelně)
  • 1 茶匙 油
  • 1 茶匙 米酒
  • ½ 茶匙 鹽
  • ¼ 茶匙 白胡椒粉
  • 300 克 紅鯛魚片 切塊(約3公分)
    nebo 300 克 魴魚 切塊(約3公分)
  • 20 克 蔥 切絲 (volitelně)
  • 500 克 水
  • ½ 茶匙 香油

Nutriční hodnoty
na 1 人份
Kalorie
120 kcal / 504 kJ
Protein
12.5 g
Tuk
5.3 g
Sacharidy
5.3 g
Vláknina
2.7 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty