清蒸圓鱈佐甜菜泥

清蒸圓鱈佐甜菜泥

5.0 1 rating
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 10min.
2 人份

Suroviny

  • 鱈魚片 (約2片)
    360 克
  • 2 茶匙
  • 白胡椒粉
    1 茶匙
  • 白酒
    1 茶匙
  • 蒜頭
    1 粒
  • 新鮮九層塔 只取葉子
    20 克
  • 特級初榨橄欖油
    75 克
  • 甜菜根 去皮、切塊(約3公分)
    500 克
  • 175 克
  • 山蘿蔔葉 (volitelně) 少許,裝飾用

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 26 g
Kalorie 2448 kJ / 585 kcal
Tuk 51 g
Vláknina 6.7 g
Sacharidy 9.3 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...