Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 360 克 鱈魚片 (約2片)
- 2 茶匙 鹽
- 1 茶匙 白胡椒粉
- 1 茶匙 白酒
- 1 粒 蒜頭
- 20 克 新鮮九層塔, 只取葉子
- 75 克 初榨橄欖油
- 500 克 甜菜根, 去皮、切塊(約3公分)
- 175 克 水
- 山蘿蔔葉, 少許,裝飾用 (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 人份
- Kalorie
- 2448 kJ / 585 kcal
- Protein
- 26 g
- Sacharidy
- 9.3 g
- Tuk
- 51 g
- Vláknina
- 6.7 g