Zařízení & příslušenství
清蒸圓鱈佐甜菜泥
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 10min.
2 人份
Suroviny
-
鱈魚片 (約2片)360 克
-
鹽2 茶匙
-
白胡椒粉1 茶匙
-
白酒1 茶匙
-
蒜頭1 粒
-
新鮮九層塔 只取葉子20 克
-
特級初榨橄欖油75 克
-
甜菜根 去皮、切塊(約3公分)500 克
-
水175 克
-
山蘿蔔葉 (volitelně) 少許,裝飾用
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
26 g
Kalorie
2448 kJ /
585 kcal
Tuk
51 g
Vláknina
6.7 g
Sacharidy
9.3 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
名廚美饌
90 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan