Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pesce
- 1600 g di scorfano in filetti (3 pezzi circa)
- 300 g di pomodorini a metà
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 2 pizzichi pepe macinato
- 2 spicchi di aglio
- 20 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 100 g di olio extravergine di oliva
- 40 g di succo di limone
Riso
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di carota, tagliato a pezzi (2-3 cm)
- 10 g di foglie di prezzemolo fresco
- 2 spicchi di aglio
- 200 g di cipolla in quarti
- 300 g di riso basmati
- 1 cucchiaino di sale
- 580 g di acqua
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2442 kJ / 584 kcal
- Protein
- 46 g
- Sacharidy
- 43 g
- Tuk
- 24 g
- Vláknina
- 3 g
- Sodík
- 1171 mg
Alternativní recepty
Merluzzo alla pizzaiola
30min
Filetti di orata al cartoccio con crema di lenticchie
40min
Cuori di merluzzo al cartoccio con riso basmati
45min
Scampi in salsa piccante
30min
Gamberoni in guazzetto
40min
Bucatini con le canocchie
35min
Insalata di gamberi, sedano e melone
20 Min
Menù: Branzino al cartoccio con broccoli; Pere al vapore con cioccolato
1 Std.
Scorfano in crosta di zucchine alla menta
1 Std. 20 Min
Caesar salad con salmone e radicchio
35min
Sgombro con contorno di verdure
30min
Filetti di sgombro all'arancia
40min