Scorfano con pomodori, carote e riso

Scorfano con pomodori, carote e riso

4.6 10 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 50min.
6 porzioni

Suroviny

Pesce
  • 1600 g di scorfano in filetti (3 pezzi circa)
  • 300 g di pomodorini a metà
  • 1 ½ cucchiaino di sale
  • 2 pizzichi pepe macinato
  • 2 spicchi di aglio
  • 20 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
  • 100 g olio extravergine di oliva
  • 40 g di succo di limone
Riso
  • 20 g olio extravergine di oliva
  • 150 g di carota tagliato a pezzi (2-3 cm)
  • 10 g di foglie di prezzemolo fresco
  • 2 spicchi di aglio
  • 200 g di cipolla in quarti
  • 300 g di riso basmati
  • 1 cucchiaino di sale
  • 580 g di acqua

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Sodík 1171 mg
Protein 46 g
Kalorie 2442 kJ / 584 kcal
Tuk 24 g
Vláknina 3 g
Sacharidy 43 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...