Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pesce
- 1600 g di scorfano in filetti (3 pezzi circa)
- 300 g di pomodorini a metà
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 2 pizzichi pepe macinato
- 2 spicchi di aglio
- 20 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 100 g di olio extravergine di oliva
- 40 g di succo di limone
Riso
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di carota, tagliato a pezzi (2-3 cm)
- 10 g di foglie di prezzemolo fresco
- 2 spicchi di aglio
- 200 g di cipolla in quarti
- 300 g di riso basmati
- 1 cucchiaino di sale
- 580 g di acqua
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2442 kJ / 584 kcal
- Protein
- 46 g
- Sacharidy
- 43 g
- Tuk
- 24 g
- Vláknina
- 3 g
- Sodík
- 1171 mg
Alternativní recepty
Branzino al cartoccio
1 Std. 10 Min
Pesce al limone con patate e verdure al prezzemolo
40 Min
Filetti di orata con panure alle olive e zucchine
40 Min
Merluzzo al vapore con salsa al pomodoro e olive
35min
Triglie con marinata di capperi e olive
1 Std.
Filetti di salmone al Varoma con contorno di verdure
40 Min
Salmone al curry con verdure invernali
35min
Carpaccio di ravanelli con filetti di merluzzo (TM6)
30 min
Rombo pomodoro e nocciole
1 Std.
Scorfano al cartoccio con patate viola
35min
Ombrina al cartoccio con patate
45 Min
Merluzzo con salsa saporita (6 porzioni)
35min