Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g di Gouda
- 70 g di porro a rondelle
- 1 spicchio di aglio
- 10 g di peperoncino rosso, a fettine (1cm)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di peperone rosso, a cubetti (1cm)
- 200 g di prosciutto cotto a cubetti
- 250 g di broccoli, a fette (1cm)
-
750
g di ricotta
nebo 750 g di Quark (formaggio cremoso) - 3 uova
- 2 g di gomma xantana
- 1 - 2 pizzichi di sale
- 1 - 2 pizzichi di pepe nero macinato
- ½ cucchiaino di paprika in polvere, affumicata
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2073 kJ / 495 kcal
- Protein
- 40.3 g
- Sacharidy
- 17.5 g
- Tuk
- 29.1 g
- Nasycený tuk
- 10.4 g
- Vláknina
- 3 g
- Sodík
- 1494.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bocconcini di pollo in crema di zucchine
35min
Sformato di zucchine al basilico (TM6)
50min
Polpette di peperoni
1u.
Torta salata con melanzane e scamorza
1 godz. 30 min
Polpette alla rucola
40min
Sformatini patate e porri
55min
Fettine saporite di tacchino con orzo allo zafferano
2h
Sformato vegetale
1u.
Crescia alla maceratese
3h
Involtini al pomodoro con purè di patate e contorno di broccoli
1u.
Polpette di patate ed erbe aromatiche (senza uova)
1u.
Polpettone spinaci e pancetta
1 godz. 30 min