Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 ramitas de perejil fresco (solo las hojas)
- 4 dientes de ajo
- 1 pellizco de hebras de azafrán
- 10 - 12 almendras tostadas sin sal
- 2 galletas maría
-
½
cucharadita de sal
nebo ½ pastilla de caldo de carne - 2 tomates maduros en trozos (300 g)
- 100 g de cebolla en trozos
- 30 g de aceite de oliva
- 50 g de vino blanco
- 400 g de garbanzos cocidos (en conserva) lavados y escurridos (1 tarro)
- 100 - 150 g de butifarra blanca en trozos
- 200 g de agua caliente
- 2 huevos duros
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1644 kJ / 393 kcal
- Protein
- 18.35 g
- Sacharidy
- 28.01 g
- Tuk
- 23.09 g
- Vláknina
- 12.48 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Garbanzos encebollados
40min
Garbanzos con chistorra
40min
Judía blanca de ayuno
9h 15min
Lentejas con arroz
40min
Lentejas con arroz al aroma de jerez
30min
Garbanzos al estilo del Alentejo
30min
Lentejas con setas y morcilla
3 Std.
Fideos con costilla y salchichas
50min
Garbanzos con arroz
35min
Cestas de lentejas con butifarra
1h 20min
Albóndigas con sepia
1h 20min
Fideos con alcachofas
45min