
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 ramitas de perejil fresco (solo las hojas)
- 4 dientes de ajo
- 1 pellizco de hebras de azafrán
- 10 - 12 almendras tostadas sin sal
- 2 galletas maría
-
½
cucharadita de sal
nebo ½ pastilla de caldo de carne - 2 tomates maduros en trozos (300 g)
- 100 g de cebolla en trozos
- 30 g de aceite de oliva
- 50 g de vino blanco
- 400 g de garbanzos cocidos (en conserva) lavados y escurridos (1 tarro)
- 100 - 150 g de butifarra blanca en trozos
- 200 g de agua caliente
- 2 huevos duros
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 393 kcal / 1644 kJ
- Protein
- 18.35 g
- Tuk
- 23.09 g
- Sacharidy
- 28.01 g
- Vláknina
- 12.48 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Fideos con alcachofas
45min
Judía blanca de ayuno
9hod. 15min
Panellets
10hod. 30min
Lentejas con setas y morcilla
3hod.
Pasta con judías blancas
40min
Garbanzos al estilo del Alentejo
30min
Lentejas con morcilla de Burgos
45min
Lentejas con arroz
40min
Albóndigas con sepia
1hod. 20min
Garbanzos con arroz
35min
Garbanzos con chistorra
40min
Lentejas con arroz al aroma de jerez
30min