Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1500 g de alcachofas frescas (aprox. 800 g limpias)
-
10
ramitas de perejil fresco
nebo ½ limón - 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 20 g de harina
- 50 g de zumo de limón
- 500 g de agua
- 1 cucharadita de sal
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 600 kJ / 143 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 8 g
- Tuk
- 9 g
- Vláknina
- 24 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Alcachofas en aceite
1 Std. 40 Min
Pez espada con fritada de pimientos verdes para dos
30min
Pescadilla al vapor con espinacas y salsa
30min
Alcachofas de Tudela con vinagreta al aroma de cítricos (Navarra)
12h 30min
Alcachofas a la romana
50 min
Habas tiernas rehogadas
30min
Alcachofas a la cerveza
45min
Tortilla de alcachofas
30min
Alcachofas en salsa verde con berberechos
1 Std. 30 Min
Alcachofas con habitas al azafrán
50 min
Berenjenas al ajillo
50 min
Judías verdes crujientes con salsa de ajos caramelizados
20min