Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1500 g de alcachofas frescas (aprox. 800 g limpias)
-
10
ramitas de perejil fresco
nebo ½ limón - 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 20 g de harina
- 50 g de zumo de limón
- 500 g de agua
- 1 cucharadita de sal
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 600 kJ / 143 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 8 g
- Tuk
- 9 g
- Vláknina
- 24 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Flores de alcachofa
2 godz.
Coliflor al vapor con salsa de mantequilla y alcaparras
50min
Alcachofas con habitas al azafrán
50min
Berenjenas al ajillo
50min
Alcachofas en salsa verde con berberechos
40min
Tortilla de alcachofas
30 min
Alcachofas a la cerveza
45 min
Alcachofas de Tudela con vinagreta al aroma de cítricos (Navarra)
12 godz. 30 min
Espinacas con pasas y piñones
15min
Alcachofas a la romana
50min
Judías verdes crujientes con salsa de ajos caramelizados
20min
Habas tiernas rehogadas
30 min