![Mazamorra cordobesa con salmón ahumado Mazamorra cordobesa con salmón ahumado](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/A70FD9F1-6FDB-4D0C-94C2-F445D100D676/Derivates/4605c754-52a4-49fa-97b0-105138428bd0.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g de aceite de oliva
- 200 g de miga de pan blanco
- 400 g de agua muy fría
- 30 g de vinagre
- 20 g de almendras crudas sin piel
- 1 diente de ajo
- ½ cucharadita de sal
- ½ manzana (con piel sin semillas) en láminas muy finas
- 100 - 130 g de uvas blancas
- 1 - 2 lonchas de salmón ahumado en trozos
- 80 g de picatostes
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1528 kJ / 365 kcal
- Protein
- 9.8 g
- Sacharidy
- 42.5 g
- Tuk
- 17.4 g
- Nasycený tuk
- 2.5 g
- Vláknina
- 3.6 g
- Sodík
- 806 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ajoblanco de mango con arroz, aguacate y langostinos
40min
Espárragos en "ajo pollo" para dos
40min
Salmorejo de fresas
30min
Poleá
15min
Ajoblanco
5 min
Mazamorra cordobesa
10 min
Salmorejo de grana y oro
45min
Salmorejo de remolacha
30min
Salmorejo
10 min
Porra antequerana
1ч. 10 мин.
Salmorejo para dos
45min
Salmorejo de mango con bastones de berenjena crujiente
50min