Frittierte indonesische Gemüsepuffer (vegan)

Frittierte indonesische Gemüsepuffer (vegan)

4.8 49 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 40min.
8 Portionen

Suroviny

  • Weißkohl Strunk entfernt, in Spalten
    250 g
  • Möhren
    150 g
  • Frühlingszwiebeln in Stücken
    50 g
  • Koriander abgezupft
    10 g
  • Knoblauchzehen
    2
  • Mehl
    175 g
  • Reismehl
    25 g
  • Salz
    1 TL
  • Zucker (volitelně)
    1 TL
  • Pfeffer
    1 TL
  • Wasser
    175 g
  • Bohnensprossen, frisch
    100 g
  • Öl zum Braten
    200 g
  • Sriracha-Sauce
    20 g
  • Ketchup
    80 g

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 Portion

Sodík 469 mg
Protein 4 g
Kalorie 1433 kJ / 343 kcal
Tuk 26 g
Vláknina 3 g
Nasycený tuk 4 g
Sacharidy 28 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...