Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g Schalotte
- 1 Knoblauchzehe
- ½ Chilischote, entkernt
- 3 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 15 g Salz
- 1000 g Wasser und etwas mehr zum Ausspülen
- 500 g Gemüse, in Spalten, Stiften, Stücken oder halbiert (2-4 cm), siehe Tipp
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 333 kJ / 80 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 15 g
- Tuk
- 1 g
- Nasycený tuk
- 0 g
- Vláknina
- 4.3 g
- Sodík
- 1219 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Beluga-Linsen-Salat mit Datteln
5 Std.
Orientalischer Blumenkohlsalat
1h
Walnuss-Feigen-Brötchen
2h 50 min
Bunter Salat mit Miso-Tahin-Dressing
40 λεπτ.
Käse-Bier-Fondue
30 Min
Couscous mit gebackenem Gemüse und Tahin-Dressing
1h
Glasierte Mairübchen
25 Min
Artischocken in Öl
1h 40min
Pikante Avocado-Ei-Torte mit Bacon
5 Std.
Pilz-Puder
5 Min
Rote-Bete-Carpaccio mit dicken Bohnen und Ziegenkäse
50 Min
Slow-Cooking-Apfelmus
5h 20min