Fermentations-Sud für Gemüse

Fermentations-Sud für Gemüse

4.8 5 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 120hod.
500 g

Suroviny

  • Schalotte
    30 g
  • Knoblauchzehe
    1
  • Chilischote entkernt
    ½
  • Ingwer, frisch in dünnen Scheiben
    3 g
  • Salz
    15 g
  • Wasser und etwas mehr zum Ausspülen
    1000 g
  • Gemüse in Spalten, Stiften, Stücken oder halbiert (2-4 cm), siehe Tipp
    500 g

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 100 g

Sodík 1219 mg
Protein 4 g
Kalorie 333 kJ / 80 kcal
Tuk 1 g
Vláknina 4.3 g
Nasycený tuk 0 g
Sacharidy 15 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...