Fermentations-Sud für Gemüse
TM6

Fermentations-Sud für Gemüse

5.0 (2 hodnocení)

Suroviny

  • 30 g Schalotte
  • 1 Knoblauchzehe
  • ½ Chilischote, entkernt
  • 3 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
  • 15 g Salz
  • 1000 g Wasser und etwas mehr zum Ausspülen
  • 500 g Gemüse, in Spalten, Stiften, Stücken oder halbiert (2-4 cm), siehe Tipp

Nutriční hodnoty
na 100 g
Kalorie
333 kJ / 80 kcal
Protein
4 g
Sacharidy
15 g
Tuk
1 g
Nasycený tuk
0 g
Vláknina
4.3 g
Sodík
1219 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty