Kompatibilní verze
Coppa di maiale al forno con mele e composta di cipolle
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 5 g di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati + 1 rametto intero
- 2 g di salvia fresca
- 2 g di timo fresco
- 2 cucchiai di senape
- 2 spicchi di aglio
- 800 - 1000 g di coppa di maiale
- 2 mele, a tocchetti grandi (4 cm)
Composta di cipolle
- 400 g di cipolle rosse di Tropea a fette sottili
- 200 g di zucchero di canna
- 80 g di aceto balsamico
- 10 g di miele
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2114.5 kJ / 505.3 kcal
- Protein
- 35.6 g
- Sacharidy
- 47.5 g
- Tuk
- 20.3 g
- Nasycený tuk
- 9.5 g
- Vláknina
- 1.8 g
- Sodík
- 262.3 mg
Alternativní recepty
Goulash di maiale e cipolle a Cottura Lenta
3h
Tagliata di pollo in salsa BBQ
4h
Filetto di salmone con porro e patatine novelle
1 Std.
Baguette ripiene
5 Std.
Tagliolini con gamberoni e ricotta all'arancia
1 Std.
Bruschetta salsiccia e Gorgonzola
20 Min
Insalata di cetrioli con dressing all'aneto (TM6)
15min
Costine di maiale in salsa barbecue
35 Min
Petto di tacchino ripieno con salsa all'uva
1 Std.
Bratwurst con insalata di patate
35 Min
Strüdel salato con mele, speck e formaggio Asiago
1h 30min
Arrosto con contorno di castagne e patate
2h