Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Salsa ai cachi
- 200 g di cachi, sbucciati e a pezzi
- 1 cucchiaino di zucchero di canna
- 20 g di burro
- 60 g di vino passito
Filetto
- 1200 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- 200 g di pancetta a fette
- 1 filetto di maiale, senza nervi, intero (600-700 g circa)
- 2 - 3 pizzichi di sale
- 2 - 3 pizzichi di pepe nero macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1396.2 kJ / 333.7 kcal
- Protein
- 29.7 g
- Sacharidy
- 7.9 g
- Tuk
- 19.9 g
- Nasycený tuk
- 7.1 g
- Vláknina
- 1.1 g
- Sodík
- 747.2 mg
Alternativní recepty
Strüdel salato con mele, speck e formaggio Asiago
1h 30min
Mazzancolle con mousse di avocado e stracchino
1h 30min
Filetto di manzo sottovuoto con purè di patate dolci e salsa al Marsala
2h 20min
Insalata di gamberi, sedano e melone
20 min
Insalata di pere e formaggio erborinato con nocciole (TM6)
15min
Mousse al cioccolato con le pere
3h
Crema di castagne con finferli e speck
50min
Coppa di maiale al forno con mele e composta di cipolle
2h
Filetto di manzo sottovuoto con salsa al cioccolato nero
2h
Turbante di branzino in scorza d'arancia e pepe rosa con gamberi di Santa Margherita
1h
Petto di tacchino ripieno con salsa all'uva
1h
Pici all'etrusca
1 godz. 45 min