Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Mammoli
- 50 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
- 500 g di acqua
- 350 g di patate viola, pelate e a fette (1 cm)
- 170 g di farina tipo 00 + q.b.
- ½ cucchiaino di sale
Fonduta al formaggio
- 50 g di Gruviera a pezzi
- 100 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
- 100 g di panna (min. 30% di grassi)
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2178.6 kJ / 520.7 kcal
- Protein
- 24.2 g
- Sacharidy
- 52.6 g
- Tuk
- 23.5 g
- Nasycený tuk
- 14.4 g
- Vláknina
- 3.2 g
- Sodík
- 953.4 mg
Alternativní recepty
Riso in cagnone
45min
Animaletti di pancake
30 Min
Mousse al cioccolato con le pere
3ωρ.
Fagottini ripieni di frutta e timo
40 λεπτ.
Margarita con quadrotti di frittata di patate
1h
Mini sformati di ricotta con prosciutto cotto e verza
40 λεπτ.
Dessert al caramello salato e cioccolato
3h 30min
Tortino di patate con uovo poché, salsa al Parmigiano Reggiano e tartufo nero
1h 20 phút
Pizza di Pasqua
3ωρ.
Soufflé al Parmigiano Reggiano
1h
Panna cotta alle pesche
3u. 15min
Caramelle ricotta e pere in salsa di speck
1h 30min