Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Mammoli
- 50 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
- 500 g di acqua
- 350 g di patate viola, pelate e a fette (1 cm)
- 170 g di farina tipo 00 + q.b.
- ½ cucchiaino di sale
Fonduta al formaggio
- 50 g di Gruviera a pezzi
- 100 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
- 100 g di panna (min. 30% di grassi)
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2178.6 kJ / 520.7 kcal
- Protein
- 24.2 g
- Sacharidy
- 52.6 g
- Tuk
- 23.5 g
- Nasycený tuk
- 14.4 g
- Vláknina
- 3.2 g
- Sodík
- 953.4 mg
Alternativní recepty
Licurdia calabrese
1h
Risotto pere, Gorgonzola e noci
40min
Crostata ai pistacchi
4h
Zuppa di patate dolci e mais
Žádné hodnocení
Boeuf bourguignon
Žádné hodnocení
Crespelle ai funghi
1h 30min
Turcinilli (torcinelli abruzzesi)
3h
Lingue di gatto
30min
Gnocchi di broccoli
1h
Panna cotta allo zafferano e crema all'arancia
3h 30min
Pici all'etrusca
1h 45min
Risotto alle castagne
30min