Mammoli su fonduta di formaggio

Mammoli su fonduta di formaggio

4.3 7 hodnocení
Příprava 30min.
Celkový 1hod. 30min.
4 porzioni

Suroviny

Mammoli
  • 50 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
  • 500 g di acqua
  • 350 g di patate viola pelate e a fette (1 cm)
  • 170 g di farina tipo 00 + q.b.
  • ½ cucchiaino di sale
Fonduta al formaggio
  • 50 g di Gruviera a pezzi
  • 100 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
  • 100 g di panna (min. 30% di grassi)
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Sodík 953.4 mg
Protein 24.2 g
Kalorie 2178.6 kJ / 520.7 kcal
Tuk 23.5 g
Vláknina 3.2 g
Nasycený tuk 14.4 g
Sacharidy 52.6 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...