Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Mammoli
- 50 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
- 500 g di acqua
- 350 g di patate viola, pelate e a fette (1 cm)
- 170 g di farina tipo 00 + q.b.
- ½ cucchiaino di sale
Fonduta al formaggio
- 50 g di Gruviera a pezzi
- 100 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
- 100 g di panna (min. 30% di grassi)
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2178.6 kJ / 520.7 kcal
- Protein
- 24.2 g
- Sacharidy
- 52.6 g
- Tuk
- 23.5 g
- Nasycený tuk
- 14.4 g
- Vláknina
- 3.2 g
- Sodík
- 953.4 mg
Alternativní recepty
Lasagna radicchio e salsiccia
2h
Risotto radicchio e pancetta
40 λεπτ.
Risotto con petali di carote e caprino
30min
Roastbeef speziato con purè di pomodori secchi e salsa al vino rosso
14hod. 30min
Gnocchi di zucca gialla
1h 5min
Gnocchi di polenta con ragù di verdure
1ωρ.
Risotto all'Amarone
35min
Dessert di zucca con noci
1ωρ. 30 λεπτ.
Baccalà con salsa samfaina
55min
Vellutata di topinambur e cavolfiore con tortini ai quattro formaggi
1ωρ.
Indivia con insalata Waldorf
30min
Risotto alle castagne
30min