
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Mammoli
- 50 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
- 500 g di acqua
- 350 g di patate viola pelate e a fette (1 cm)
- 170 g di farina tipo 00 + q.b.
- ½ cucchiaino di sale
Fonduta al formaggio
- 50 g di Gruviera a pezzi
- 100 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
- 100 g di panna (min. 30% di grassi)
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 520.7 kcal / 2178.6 kJ
- Protein
- 24.2 g
- Tuk
- 23.5 g
- Sacharidy
- 52.6 g
- Vláknina
- 3.2 g
- Nasycený tuk
- 14.4 g
- Sodík
- 953.4 mg
Alternativní recepty
Insalata di pollo con crema di avocado
40min
Rotolo ai frutti rossi
2hod.
Aspic di verdure
8hod.
Crostata mango e frutto della passione con crema bavarese
4hod.
Bavarese alle nocciole
6hod. 40min
Risotto mimosa
55min
Pere al vino rosso con crumble al cacao
2hod.
Polpettone zucca e spinaci
1hod. 15min
Crème brulé
4hod. 50min
Soufflé al Parmigiano Reggiano
1hod.
Sformatini patate e porri
55min
Risotto alle castagne
30min