Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Tacchino sottovuoto
- 1500 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- 500 - 600 g di tacchino in un unico pezzo (fesa)
- 15 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 2 - 3 bacche di ginepro
Salsa tonnata
- 200 g di olio di arachidi
- 80 g di tonno in scatola in olio di oliva, sgocciolato
- 2 filetti di acciuga sott'olio, sgocciolati
- 5 - 10 g di capperi sotto sale, dissalati
- 15 g di succo di limone, spremuto fresco e filtrato
- ½ cucchiaio di aceto bianco
- 2 tuorli
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2962.3 kJ / 708 kcal
- Protein
- 40.8 g
- Sacharidy
- 0.3 g
- Tuk
- 60.4 g
- Nasycený tuk
- 2.3 g
- Vláknina
- 0.1 g
- Sodík
- 359.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sovracosce di pollo sottovuoto
1 Std. 35 Min
Tagliata di manzo sottovuoto con scalogni confit
2 godz. 30 min
Petto di pollo Sottovuoto con salsa satay
2 godz.
Pomodorini sottovuoto
1h
Filetto di maiale alla senape sottovuoto con purè di carote speziato
2 godz. 30 min
Filetto di maiale sottovuoto con Casera, patate e mele
3h 30 min
Petto di tacchino agli agrumi sottovuoto
3h 30 min
Medaglioni di maiale sottovuoto con salsa al vino
2 godz. 40 min
Roastbeef Sottovuoto
5 Std. 30 Min
Pollo speziato sottovuoto
1h 50 min
Vitello tonnato sottovuoto
5h
Lonza di maiale sottovuoto con salsa al burro
3h 30 min