Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi che entrino attraverso il foro del coperchio dell'Affettatutto
- 700 g di zucchine senza estremità
- 40 g di arachidi tostate
- 5 - 10 g di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 10 g di erba cipollina fresca
- 5 uova
- 1 cucchiaino sale
- ½ cucchiaino di pepe nero macinato
- 2 - 3 cucchiai di fecola di patate
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
Salsa
- 1 spicchio di aglio
- 1 peperoncino piccante rosso, fresco, a pezzi
- 250 g di yogurt greco
- 1 cucchiaino di sale
- 1 cucchiaino di pepe nero macinato
- 1 cucchiaino di paprika in polvere, affumicata
- ½ cucchiaino di scorza di limone tritata
- 1 cucchiaio di origano fresco
- 10 g di olio extravergine di oliva
- Nutriční hodnoty
- na 4 porzioni
- Kalorie
- 7412.1 kJ / 1771.5 kcal
- Protein
- 129.2 g
- Sacharidy
- 93.2 g
- Tuk
- 101.4 g
- Nasycený tuk
- 42.7 g
- Vláknina
- 14.6 g
- Sodík
- 7789.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Polpette di cavolo viola
1h 30min
Sformato di zucchine al basilico (TM6)
50 min
Barchette feta e bietole
2h
Polpette alla rucola
40 min
Focaccia alle carote
3u. 30min
Pizza di patate dolci
1h 5 min
Cracker con farina di lenticchie
1h
Polpette di zucca
1h 30min
Schiacciatina zucca e carote
45 min
Burger ceci e rucola
40 min
Focaccia
6h
Impasto per pizza integrale
2h