Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g Parmezaanse kaas in stukken gesneden (2 cm)
- 100 g sjalotten doormidden gesneden
- 20 g olijfolie
- 30 g whisky
- 200 g room, elk type (van koemelk)
- 20 g bloem
- ½ tl zout
- ½ tl gemalen zwarte peper
- 3 snuifjes gerookte paprikapoeder
- 350 g coquilles vers, met kuit, ongeveer 12 stuks
- Nutriční hodnoty
- na 4 porties
- Kalorie
- 6889.5 kJ / 1646.6 kcal
- Protein
- 101.3 g
- Sacharidy
- 51.6 g
- Tuk
- 113.3 g
- Nasycený tuk
- 59.1 g
- Vláknina
- 4.3 g
- Sodík
- 2646 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bearnaisesaus
20 λεπτ.
Choronsaus
20 λεπτ.
Gegratineerde garnalen met roze peperkorrels
30 min
Forelmousse
5 min
Ovenschotel met pommes duchesses en groenten
1sa 15 dk
Paaspastei
Brak ocen
Chocolade rijstpudding
1 godz. 5 min
Bearnaisesaus
15min
Cecina ham en geitenkaaskroketten
Brak ocen
Gougère-soezen met zalmmousse
25 Std. 35 Min
Taart met peer en brie
1h 10 min
Mosterd-dillesaus
2 godz. 15 min