
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g Parmezaanse kaas in stukken gesneden (2 cm)
- 100 g sjalotten doormidden gesneden
- 20 g olijfolie
- 30 g whisky
- 200 g room, elk type (van koemelk)
- 20 g bloem
- ½ tl zout
- ½ tl gemalen zwarte peper
- 3 snuifjes gerookte paprikapoeder
- 350 g coquilles vers, met kuit, ongeveer 12 stuks
- Nutriční hodnoty
- na 4 porties
- Kalorie
- 1646.6 kcal / 6889.5 kJ
- Protein
- 101.3 g
- Tuk
- 113.3 g
- Sacharidy
- 51.6 g
- Vláknina
- 4.3 g
- Nasycený tuk
- 59.1 g
- Sodík
- 2646 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Waterzooi van kip
1hod.
Zeevruchtennat met champagne
Žádné hodnocení
Aardappelgratin
1hod. 10min
Pikante wortelbeignets met yoghurtdip
1hod. 30min
MENU - Winterfeest: rode bieten-groentesoep, champignonbroodjes, in zout gebakken vis en geroosterde groenten, kaneel-eierpunch
Žádné hodnocení
Spaghetti carbonara
30min
Slowcooken kalfsstoofpot
2hod. 10min
Zeetong in granaatappelboter met pastinaak en anijs puree
Žádné hodnocení
Gestoomde coquilles met bloemkool en truffelpuree
35min
Witte chocoladecreme met mangosaus (vegan)
2hod. 40min
Gerookte zalm sneetjes
Žádné hodnocení
Piña Colada sorbet
30min