Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g Parmezaanse kaas in stukken gesneden (2 cm)
- 100 g sjalotten doormidden gesneden
- 20 g olijfolie
- 30 g whisky
- 200 g room, elk type (van koemelk)
- 20 g bloem
- ½ tl zout
- ½ tl gemalen zwarte peper
- 3 snuifjes gerookte paprikapoeder
- 350 g coquilles vers, met kuit, ongeveer 12 stuks
- Nutriční hodnoty
- na 4 porties
- Kalorie
- 6889.5 kJ / 1646.6 kcal
- Protein
- 101.3 g
- Sacharidy
- 51.6 g
- Tuk
- 113.3 g
- Nasycený tuk
- 59.1 g
- Vláknina
- 4.3 g
- Sodík
- 2646 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zomerse pastasalade
30 min
Zeevruchtennat met champagne
Žádné hodnocení
Zeevruchtenrijst
Žádné hodnocení
Tandoori portobellos met romige kokosnoot raita
Žádné hodnocení
Virgin appel cider old fashioned
Žádné hodnocení
Geraspte wortelsalade
10 min
Aardappelgratin
Žádné hodnocení
Ravioli van sternoten met champagnesaus
1 godz. 30 min
Asperges en zalm met Hollandaisesaus
Žádné hodnocení
Asperges en prosciutto cannoli
Žádné hodnocení
Gevulde kerstomaten met geitenkaas en prosciutto
1 godz. 30 min
Gegratineerde garnalen met roze peperkorrels
30 min