Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g Parmezaanse kaas in stukken gesneden (2 cm)
- 100 g sjalotten doormidden gesneden
- 20 g olijfolie
- 30 g whisky
- 200 g room, elk type (van koemelk)
- 20 g bloem
- ½ tl zout
- ½ tl gemalen zwarte peper
- 3 snuifjes gerookte paprikapoeder
- 350 g coquilles vers, met kuit, ongeveer 12 stuks
- Nutriční hodnoty
- na 4 porties
- Kalorie
- 6889.5 kJ / 1646.6 kcal
- Protein
- 101.3 g
- Sacharidy
- 51.6 g
- Tuk
- 113.3 g
- Nasycený tuk
- 59.1 g
- Vláknina
- 4.3 g
- Sodík
- 2646 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zalm, basmati rijst en romige dille saus
40 dk
Pizza met pistache pesto, stracciatella kaas en mortadella
Žádné hodnocení
Glutenvrije, suikervrije mini Japanse katoen cheesecakes
Žádné hodnocení
Virgin appel cider old fashioned
Žádné hodnocení
Geflambeerde uientaart
Žádné hodnocení
Aardappelgratin
Žádné hodnocení
Gegratineerde garnalen met roze peperkorrels
30min
Taartje zonder koken met zalm en dille
1h 15min
Varken, kip en foie gras terrine met porto en vijgen chutney
Žádné hodnocení
Portugees crème brûlée
25min
Gougère-soezen met zalmmousse
25 godz. 35 min
Vitello tonnato
13h