
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g zalmfilet, vers, ontveld in 1 stuk, 12-15 cm lang
- 2 tl fijn zeezout
- water om de vacuümzak volledig onder te dompelen (niet hoger dan de maximale capaciteit van de mengbeker)
- 10 g nori vel in stukken gesneden (ongeveer 5 cm)
- water om de zak volledig onder te dompelen (niet hoger dan de maximale capaciteit van de mengbeker)
-
30
g vers geperst citroensap (ca. ½ citroen) (zie Tip)
nebo 1 afgestreken tl ascorbinezuur (vitamine C in poeder) (ca. ½ citroen) (zie Tip) - 2000 g koud water om het koken te stoppen
- 50 g framboos
- 20 g kaviaar (zwart)
- 1 tl vers gemalen zwarte peper
- 1 tl zeezoutvlokken
- 50 g aalbes
- 10 g microgreens
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 194.2 kcal / 812.4 kJ
- Protein
- 18.3 g
- Tuk
- 12 g
- Sacharidy
- 2.5 g
- Vláknina
- 1.1 g
- Nasycený tuk
- 2.8 g
- Sodík
- 1202.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Boekweit flammkuchen met wortelgroenten en gorgonzola met chilihoningglazuur
Žádné hodnocení
Zeevruchtenrijst
Žádné hodnocení
Gorgonzola spread
Žádné hodnocení
Kabeljauw in tomatensaus
30min
Courgette en tonijn terrine - Tagliatelle van paprika
Žádné hodnocení
Paaspastei
Žádné hodnocení
Op Mediterrane wijze in zoutkorst gebakken vis met gekarameliseerde venkel
1hod. 15min
Asperges en aardappelen met Hollandaisesaus
50min
Peren in rode wijn
5hod.
Eieren met kruidensaus en Paaskoekjes
Žádné hodnocení
250 g sjalot kleuren
Žádné hodnocení
Vitello tonnato
13hod.