Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g zalmfilet, vers, ontveld in 1 stuk, 12-15 cm lang
- 2 tl fijn zeezout
- water om schoon te maken
- 10 g nori vel, in stukken gesneden (ongeveer 5 cm)
- water om de vacuümzak volledig onder te dompelen (niet hoger dan de maximale capaciteit van de mengbeker)
-
30
g vers geperst citroensap (ca. ½ citroen) (zie Tip)
nebo 1 afgestreken tl ascorbinezuur (vitamine C in poeder) - 2000 g koud water om het koken te stoppen
- 20 g kaviaar (zwart)
- 50 g framboos
- 50 g aalbes
- 10 g microgreens
- 1 tl zeezoutvlokken
- 1 tl vers gemalen zwarte peper
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 812.4 kJ / 194.2 kcal
- Protein
- 18.3 g
- Sacharidy
- 2.5 g
- Tuk
- 12 g
- Nasycený tuk
- 2.8 g
- Vláknina
- 1.1 g
- Sodík
- 1202.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bouillabaisse
Žádné hodnocení
Risotto met oesterzwam en champagne
35 min
Pesto van basilicum, avocado en hennep
5min
Gerookte Mexicaanse bonensoep
Žádné hodnocení
Ananascarpaccio met roze sorbet
20 min
Aardbei-lavendel zephyrs
Žádné hodnocení
Vijfkruiden varkensvlees met rijst
50min
Spookachtige pizza
Žádné hodnocení
Gerstschotel met ratatouille van zomergroenten
40min
Hollandaisesaus
15 min
Bloemkoolsoep met gebakken ganzenlever
35 min
Sous-vide biefstuk met bearnaisesaus
2 Std. 20 Min