Zařízení & příslušenství
Zalm mozaïek
Příprava 30min.
Celkový 7hod. 30min.
6 porties
Suroviny
-
zalmfilet, vers, ontveld in 1 stuk, 12-15 cm lang500 g
-
fijn zeezout2 tl
-
water om de vacuümzak volledig onder te dompelen (niet hoger dan de maximale capaciteit van de mengbeker)
-
nori vel in stukken gesneden (ongeveer 5 cm)10 g
-
water om de zak volledig onder te dompelen (niet hoger dan de maximale capaciteit van de mengbeker)
-
1 afgestreken tl ascorbinezuur (vitamine C in poeder), (ca. ½ citroen) (zie Tip)vers geperst citroensap (ca. ½ citroen) (zie Tip)30 g
-
koud water om het koken te stoppen2000 g
-
framboos50 g
-
kaviaar (zwart)20 g
-
vers gemalen zwarte peper1 tl
-
zeezoutvlokken1 tl
-
aalbes50 g
-
microgreens10 g
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 portie
Sodík
1202.4 mg
Protein
18.3 g
Kalorie
812.4 kJ /
194.2 kcal
Tuk
12 g
Vláknina
1.1 g
Nasycený tuk
2.8 g
Sacharidy
2.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Kerst menu
11 recepty/-ů
Benelux
Benelux
Mohlo by se vám také líbit...
Virgin Citroen en Tijm Cocktail
45min.
Zomerse trifle van ricotta en bessen
30min.
Ananas-kokos crème brûlée zonder toegevoegde suikers
Žádné hodnocení
Asperges en zalm met Hollandaisesaus
35min.
Geroosterde porchetta met peren en uien
12hod.
Varken, kip en foie gras terrine met porto en vijgen chutney
Žádné hodnocení
Vijgenmosterd
25min.
Flan van asperges met zeetong
Žádné hodnocení
Chawan mushi (Japanse hartige eiercustard)
Žádné hodnocení
Pesto en zongedroogde tomatencake
40min.
Confituur van rabarber, aardbei en vanille
45min.
Waterzooi van Kip
1hod.