Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g zalmfilet, vers, ontveld in 1 stuk, 12-15 cm lang
- 2 tl fijn zeezout
- water om schoon te maken
- 10 g nori vel, in stukken gesneden (ongeveer 5 cm)
- water om de vacuümzak volledig onder te dompelen (niet hoger dan de maximale capaciteit van de mengbeker)
-
30
g vers geperst citroensap (ca. ½ citroen) (zie Tip)
nebo 1 afgestreken tl ascorbinezuur (vitamine C in poeder) - 2000 g koud water om het koken te stoppen
- 20 g kaviaar (zwart)
- 50 g framboos
- 50 g aalbes
- 10 g microgreens
- 1 tl zeezoutvlokken
- 1 tl vers gemalen zwarte peper
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 812.4 kJ / 194.2 kcal
- Protein
- 18.3 g
- Sacharidy
- 2.5 g
- Tuk
- 12 g
- Nasycený tuk
- 2.8 g
- Vláknina
- 1.1 g
- Sodík
- 1202.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salade van peer en spek met mosterddressing
20min
Lamscurry
1h
Shakshuka
50min
Wortelbeignets met avocadosmash, tonijn en wasachtige eieren
Žádné hodnocení
Paaspastei
Žádné hodnocení
Granola cups met honing, yoghurt, noten en fruit
55min
Verse kaas met walnoten en weibrood
12h 15min
Ananas, chilisiroop en geroosterde kokos-streusel
Žádné hodnocení
Koken van speltgraan
Žádné hodnocení
Vanille-mascarpone parfait
2 godz. 40 min
Basis karamel
25min
Advocaat
10min