
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 120 g di formaggio fresco spalmabile
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 2700 g di acqua
- 200 g di piselli freschi o surgelati
- 3 uova
- 20 g di latte
- 30 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- 4 fette di prosciutto cotto
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 268 kcal / 1121.8 kJ
- Protein
- 14.8 g
- Tuk
- 21.7 g
- Sacharidy
- 3.8 g
- Vláknina
- 3.4 g
- Nasycený tuk
- 9.5 g
- Sodík
- 656.8 mg
Alternativní recepty
Polpette spinaci e mozzarella
45min
Tortino di zucchine con cuore filante di Gorgonzola
1hod. 20min
Alberelli di sfoglia
1hod. 30min
Carotine di pasta sfoglia con ripieno alle carote
4hod.
Sformato di zucchine e patate (TM6)
1hod. 30min
Sformatini di patate con cuore filante
40min
Mini sformati di ricotta con prosciutto cotto e verza
40min
Girelle di sfoglia con crema di zucca e speck
2hod. 15min
Polpettine di radicchio con salsa allo yogurt
40min
Rotoli di broccoli con squacquerone
1hod.
Tris di salse per aperitivo
30min
Flan di broccoli con crema al Parmigiano Reggiano
1hod. 15min