Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g di farina tipo 00
- 75 g di burro a pezzi
- ½ cucchiaino di sale
- 50 g di acqua
- 60 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
- 15 - 6 foglie di basilico fresco, lavate e asciugate
- 200 g di scamorza dolce o affumicata, a pezzi
- 200 g di peperoni gialli e rossi, puliti e a listarelle (5x0.5 cm)
- 10 pomodori ciliegino a metà
- 20 g di olio extravergine di oliva
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 1392.5 kJ / 332.8 kcal
- Protein
- 12.9 g
- Sacharidy
- 31.9 g
- Tuk
- 19.2 g
- Nasycený tuk
- 10.7 g
- Vláknina
- 7.1 g
- Sodík
- 433.7 mg
Alternativní recepty
Torta salata con melanzane e scamorza
1h 30min
Crostata salata tricolore
1h 30min
Ceci al pomodoro
40min
Crostata salata ai peperoni con mozzarella e basilico
1h 30min
Quiche di zucca ed erbette
1h 30min
Sformato tricolore
1h 30min
Insalata veloce con verdure crude
15min
Pasta fredda alla norma
30min
Crostata di pomodori con pesto
1h 30min
Torta salata svuotafrigo
2h
Torta salata radicchio e robiola
2h 30min
Burger ceci e rucola
40min