Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g di farina tipo 00
- 75 g di burro a pezzi
- ½ cucchiaino di sale
- 50 g di acqua
- 60 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
- 15 - 6 foglie di basilico fresco, lavate e asciugate
- 200 g di scamorza dolce o affumicata, a pezzi
- 200 g di peperoni gialli e rossi, puliti e a listarelle (5x0.5 cm)
- 10 pomodori ciliegino a metà
- 20 g di olio extravergine di oliva
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 1392.5 kJ / 332.8 kcal
- Protein
- 12.9 g
- Sacharidy
- 31.9 g
- Tuk
- 19.2 g
- Nasycený tuk
- 10.7 g
- Vláknina
- 7.1 g
- Sodík
- 433.7 mg
Alternativní recepty
Torta salata ricotta e spinaci
2h
Torta salata funghi e patate
1h 30min
Insalata di pasta con pesto di zucchine e pomodorini confit
1h 30min
Sformato di zucchine al basilico (TM6)
50 min
Torta salata radicchio e robiola
2 godz. 30 min
Crostata salata ai peperoni con mozzarella e basilico
1h 30min
Torta salata con melanzane e scamorza
1h 30min
Pesto di melanzane
10min
Cipollata (focaccia con cipolle)
3sa 30 dk
Crostata salata tricolore
1h 30min
Crostata di pomodori con pesto
1h 30min
Risotto estivo con pesto al basilico e rucola
30 Min