Quiche ai peperoni e pomodori

Quiche ai peperoni e pomodori

4.6 42 hodnocení
Příprava 30min
Celkový 1hod. 30min
8 fette

Suroviny

  • di farina tipo 00
    150 g
  • di burro a pezzi
    75 g
  • di sale
    ½ cucchiaino
  • di acqua
    50 g
  • di Parmigiano Reggiano a pezzi
    60 g
  • di basilico fresco lavate e asciugate
    15 - 6 foglie
  • di scamorza dolce o affumicata, a pezzi
    200 g
  • di peperoni gialli e rossi, puliti e a listarelle (5x0.5 cm)
    200 g
  • pomodori ciliegino a metà
    10
  • di olio extravergine di oliva
    20 g

Nutriční hodnoty na 1 fetta

Kalorie 332.8 kcal / 1392.5 kJ
Protein 12.9 g
Tuk 19.2 g
Sacharidy 31.9 g
Vláknina 7.1 g
Nasycený tuk 10.7 g
Sodík 433.7 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...