Quiche ai peperoni e pomodori

Quiche ai peperoni e pomodori

4.5 58 hodnocení
Příprava 30min.
Celkový 1hod. 30min.
8 fette

Suroviny

  • 150 g di farina tipo 00
  • 75 g di burro a pezzi
  • ½ cucchiaino di sale
  • 50 g di acqua
  • 60 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
  • 15 - 6 foglie di basilico fresco lavate e asciugate
  • 200 g di scamorza dolce o affumicata, a pezzi
  • 200 g di peperoni gialli e rossi, puliti e a listarelle (5x0.5 cm)
  • 10 pomodori ciliegino a metà
  • 20 g di olio extravergine di oliva

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 fetta

Sodík 433.7 mg
Protein 12.9 g
Kalorie 1392.5 kJ / 332.8 kcal
Tuk 19.2 g
Vláknina 7.1 g
Nasycený tuk 10.7 g
Sacharidy 31.9 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...