Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g di farina tipo 00
- 75 g di burro a pezzi
- ½ cucchiaino di sale
- 50 g di acqua
- 60 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
- 15 - 6 foglie di basilico fresco, lavate e asciugate
- 200 g di scamorza dolce o affumicata, a pezzi
- 200 g di peperoni gialli e rossi, puliti e a listarelle (5x0.5 cm)
- 10 pomodori ciliegino a metà
- 20 g di olio extravergine di oliva
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 1392.5 kJ / 332.8 kcal
- Protein
- 12.9 g
- Sacharidy
- 31.9 g
- Tuk
- 19.2 g
- Nasycený tuk
- 10.7 g
- Vláknina
- 7.1 g
- Sodík
- 433.7 mg
Alternativní recepty
Sformato di zucchine al basilico (TM6)
50 Min
Torta salata con melanzane e scamorza
1h 30min
Torta salata alla parmigiana di melanzane (senza glutine)
1 Std.
Quiche pomodorini, ricotta e spinaci (TM6)
1h 30min
Crostata salata ai peperoni con mozzarella e basilico
1h 30min
Polpettone di patate con speck e formaggio filante
1h 30min
Crostata di pomodori con pesto
1h 30min
Torta salata con zucchine, cotto e crescenza (TM6)
1h 30min
Torta salata funghi e patate
1h 30min
Strüdel salato con mele, speck e formaggio Asiago
1h 30min
Torta salata ricotta e spinaci
2 Std.
Quiche di zucca ed erbette
1h 30min