Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g Sonnenweizen (z. B. von Ebly)
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe, halbiert
- 10 g Olivenöl
- 100 g Aubergine, in Würfeln (1 cm)
- 100 g Zucchini, in Würfeln (1 cm)
- 100 g gelbe Paprika, in Würfeln (1 cm)
- 1 Dose stückige Tomaten (400 g)
- 200 g Wasser
- 20 g Zitronensaft
- 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- ½ TL italienische Kräuter, getrocknet
- Rucola zum Garnieren
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1664 kJ / 398 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 79 g
- Tuk
- 7 g
- Nasycený tuk
- 1 g
- Vláknina
- 15.8 g
- Sodík
- 1190 mg
Alternativní recepty
Cremiger Kichererbsen-Spinat-Topf
20min
Mediterraner Graupensalat
50 Min
Gebratener Kichererbsensalat
45 Min
Thunfisch-Couscous-Salat mit Kichererbsen
30 Min
Pilztopf mit Sonnenweizen
30 Min
Kartoffelsalat mit Zuckerschoten und Backerbsen
1 Std. 10 Min
Hähnchen-Sonnenweizen-Bowl mit Brokkoli und Mais
45 Min
Süßkartoffel-Sonnenweizen mit Feta
1 Std.
Mediterraner Dinkel-Salat
30 Min
Würziger Quinoasalat mit gebratenem Hähnchen
40 Min
Warmer Zucchini-Champignon-Salat mit Feta
40 Min
Bärlauch-Bulgur-Salat mit Cherry-Tomaten und Feta
1 Std.