Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 15 g Öl und etwas mehr zum Braten
- 1 - 2 Knoblauchzehen, in Scheiben
- 300 g Garnelen, roh, mittelgroß, geschält
- ½ Bund Koriander, abgezupft
- 1 Bund Frühlingszwiebeln, in Stücken
- 2 Möhren (ca. 130 g), in Stücken
- 1 Porreestange (ca. 300 g), in Ringen (2 cm)
- 250 g Jasminreis
- 400 g Wasser
- 40 g Sojasauce
- 30 g Fischsauce
- 1 Limette, unbehandelt, 1-2 TL Schale fein gerieben, Saft ausgepresst
- ½ TL Pfeffer
- ½ TL Zucker
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 3 Eier, verquirlt
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1657 kJ / 396 kcal
- Protein
- 20 g
- Sacharidy
- 62 g
- Tuk
- 7 g
- Nasycený tuk
- 1 g
- Vláknina
- 3.5 g
- Sodík
- 1632 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risoni-Gemüse-Topf mit Avocado
30 min
Zitronen-Basilikum-Hähnchen-Pasta
35min
Asia-Nudeln mit Gemüse
25min
Orangen-Sesam-Hähnchen mit Basmatireis
45 min
Pad Thai
40min
Asiatisches Pilaw mit Garnelen
45 min
Thai-Glasnudelsalat
30 min
Kantonesischer Garnelen-Reis
50min
Karibisches Garnelencurry
30 min
Asia-Reis mit Garnelen
40min
Kokossuppe mit Pak Choi
25min
Grünes Thai-Curry
40min